de Friedhof 15 , Ellecom

€ 695.000,-kosten koper

Op een zeer gewilde locatie in het sfeervolle dorp Ellecom, ligt dit vrijstaande woonhuis met oprit voor meerdere auto’s, garage, veranda en een fraai aangelegde tuin met zon- en schaduwterrassen. Het huis is goed geïsoleerd (label C) en is voorzien van 13 zonnepanelen en een vijftal rolluiken. Het huis heeft in totaal 4 slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Hier bevindt zich ook een luxe badkamer. Dit traditioneel gebouwde huis met o.a. hardhouten kozijnen is met veel zorg en aandacht onderhouden en wordt bewoond door de eerste eigenaar.

Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak met 1 van onze makelaars voor een bezichtiging!

Indeling:
Begane grond: entree, ruime hal, garderobe, toiletruimte met hangcloset en fonteintje, bergkast en meterkast v.v. moderne groepenkast (2023, 3 fase). De L-vormige lichte woonkamer heeft behalve vrij en groen uitzicht over het hofje met de achtergelegen IJssel aan drie zijden ramen en een schuifpui naar de zijtuin. Een moderne schouw met gashaard zorgt in de winter voor extra gezelligheid en warmte. Vanuit de hal is de –aan de woonkamer grenzende- woonkeuken bereikbaar. Een prettige ruimte met royale keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, te weten: koel-/vriescombinatie, combioven, 4-pits keramische kookplaat en een afzuigschouw. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Vanuit de hal is via een glazen schuifdeur de slaapkamer op de begane grond bereikbaar. Tegenover deze slaapkamer bevindt zich de moderne badkamer. Deze is voorzien van een separate douche, ligbad, wandcloset, wastafelmeubel en elektrische vloerverwarming. Op deze verdieping bevindt zich ook de opstelplaats voor wasmachine en droger. Via de achterdeur heeft men toegang tot de veranda en de achtertuin.

1e verdieping: overloop met vide, 3 slaapkamers (groot ca. 18, 16 en 10 m2), een toilet met fonteintje en een bergruimte met de opstelling van de cv-combiketel (Remeha 2022). De slaapkamers aan de voor- en achterzijde zijn voorzien van een wastafel en een ruime kastenwand.

Niet alleen het huis, maar ook de tuin is met veel zorg en aandacht aangelegd en onderhouden. De tuin biedt veel privacy. Terrassen met zon- en schaduwplekken en een prachtige veranda, deels voorzien van glaswanden, een deur naar de voortuin, een fraaie lichtstraat, terrasverwarming en aansluiting TV (coax) maken het plaatje compleet. De vrijstaande stenen garage (ca. 8 x 3,3 m) heeft een hoge nok en dus een bergzolder. De containers staan droog onder een overkapping die ook geschikt is voor haardhout.

Bijzonderheden:
Het huis is voorzien van dak- muur- en vloerisolatie en is op de begane grond deels voorzien van dubbel glas.
Het sanitair op de begane grond is gemoderniseerd en het buitenschilderwerk is professioneel uitgevoerd.
Het energielabel C is geldig tot 5 april 2034; de zonnepanelen zijn in 2023 geïnstalleerd.
De CV combiketel Remeha HR is van 2022.

Omgeving:
Ellecom is een van de zeven dorpen van de gemeente Rheden. Het dorp is één van de oudste nederzettingen op de Veluwe en wordt gekenmerkt door ruime parkachtige tuinen, imposante bomen en lanen, hoogteverschillen en fraaie historische gebouwen, zoals villa’s en pensions. De oorsprong van het dorp ligt rond de kerk, waar al voor het jaar 900 sprake was van een houten kerkgebouw.

Het dorp ligt in een fraaie en bosrijke omgeving tussen het Veluwemassief en de IJsselvallei, ingeklemd tussen de landgoederen Middachten en Hof te Dieren. Restaurant de Peerdestal en Landgoed Avegoor zijn hier bekende locaties. U kunt in de nabijheid van Ellecom heerlijk fietsen of wandelen in de bossen van Nationaal Park Veluwezoom of langs de IJssel.

Winkelvoorzieningen, scholen, openbaar vervoer en snelweg bevinden zich op korte afstand. Doesburg is binnen 5 minuten met de auto bereikbaar, Arnhem en Zutphen liggen op een kwartier rijden. Met de fiets ben je binnen 8 minuten op het Intercitystation van Dieren..

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer aan elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM de Friedhof 15  ELLECOM
Brochure downloaden
de Friedhof 15 - ELLECOM
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 695.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1987
  • Woonoppervlakte:
    143
  • Perceeloppervlakte:
    570
  • Inhoud:
    435