Zonnebloemstraat 16 , Eerbeek

€ 295.000,-kosten koper

Vanwege de grote belangstelling zijn alle kijkmomenten vol.
Op vrijdag 24 november a.s. organiseren wij daarom een Open Huis van 14.30 uur tot 16.30 uur. U bent dan van harte welkom om de woning te bezichtigen.

Op een leuke hoek met vrij zicht gelegen VRIJSTAANDE woning met zonnige tuin en berging. De rustige woonwijk is kindvriendelijk met diverse speeltuinen in de directe omgeving. De eenvoudige, doch goed onderhouden woning biedt een mooie basis om naar eigen inzicht te moderniseren.

LEVENSLOOPBESTENDIG
De indeling met slaapkamer en badkamer op de begane grond maakt de woning aantrekkelijk voor een grote doelgroep.
Zeker in combinatie met een behapbare tuin en niet te groot huis.

Kelder, bergruimte met stahoogte.

Begane grond:
Hal, meterkast bij toegang kelder, toilet, badkamer met inloopdouche en wastafel, aan de straatzijde gelegen slaapkamer. Woonkamer met een prachtige lichtinval dankzij de grote ramen naar de op het zuiden gelegen, zonnige tuin. Aansluitend aan de woonkamer is de keuken gesitueerd met doorloop naar de ruime bijkeuken waar de aansluiting voor de wasmachine aanwezig is. Ook hangt hier de CV ketel. Vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar evenals de zijom naar de schuur.

Verdieping:
Overloop, bergingen, 2 slaapkamers met veel bergruimte achter de knieschotten.

Algemeen:
- Bouwjaar 1960
- Mooie woonkamer
- Tuin op het zuiden
- CV Nefit combi ketel
- Deels dubbel glas
- De woning is keurig onderhouden

Perceeloppervlakte : 306 m²
Woonoppervlakte : ca. 92 m²
Inhoud : ca. 310 m³

De woning is bovendien ideaal gelegen in een groene omgeving en nabij het Oranje Nassauplein in Eerbeek. Op loopafstand vindt u alle wenselijke voorzieningen zoals supermarkten, speciaalzaken, speeltuinen, scholen en diverse andere winkels. De schitterende bossen liggen op korte afstand. U heeft dan ook volop recreatiemogelijkheden in de prachtige Veluwse natuur. Met het openbaar vervoer en met de auto is de woning goed bereikbaar. De bushalte is op loopafstand en met de auto bent u snel op de uitvalswegen A50, A1 en A12.

Samengevat een praktisch huis voor mensen die kleiner willen wonen, met badkamer en slaapkamer op de begane grond.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK Zonnebloemstraat 16  EERBEEK
Brochure downloaden
Zonnebloemstraat 16 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 295.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    92
  • Perceeloppervlakte:
    306
  • Inhoud:
    310