Stuijvenburchstraat 34 K, Eerbeek

€ 480.000,-vrij op naam

AANKOOPKANS!
• Vrij op naam (VON) dus geen kosten koper
• Gasloos
• Vloerverwarming
• Airco
• 2 balkons van 12 en 10 m²
• Eigen parkeerplaats
• Inclusief keuken en sanitair

In het centrum van Eerbeek gelegen luxe appartement op de bovenste etage met balkon, dakterras, berging en eigen parkeerplaats op de begane grond. Het moderne appartement is recent opgeleverd en biedt 97 m² woonoppervlak en 24 m² buitenruimte! De afwerking is hoogwaardig met vloerverwarming, warmtepomp (gasloos) en is uiteraard uitstekend geïsoleerd. Er is ook koeling in de woonkamer en slaapkamer aanwezig.

De ligging in het centrum biedt veel voorzieningen dichtbij zoals de bakker, boekenwinkel, supermarkt en wijnhandel binnen 50 meter, iedere dag vakantie!

Indeling : entree, hal, meterkast, hangend toilet met fontein, complete badkamer met douchehoek, wastafel meubel met dubbele waskom en spiegel. 2 mooie slaapkamers en een inbouwkeuken v.v. composiet blad, inductiekookplaat, koelkast, combi magnetron en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer, het dakterras en het balkon heeft u prachtig zicht op de omgeving. Ook is er altijd zon of schaduw te vinden op de buitenruimte. Er zal nog een deur met "staal look" worden geplaatst tussen de hal en de woonkamer.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Algemeen: bouwjaar 2022, woonoppervlak ca. 97 m², inhoud 291 m³, dakterras (12 m²) op het zuid-oosten, balkon (10 m²) op het zuid-westen. Door de uitstekende isolatie heeft appartement energielabel A. De warmtepomp is op basis van luchtwarmte, een betrouwbaar en stabiel systeem waarmee ook de vloer wordt gekoeld in de zomer. Hierdoor heeft u naast lage energielasten ook een koel woonhuis in de zomer. Er is ruimte om 2 zonnepanelen te plaatsen.

Door de centrale ligging in misschien wel de mooiste provincie van Nederland is deze woonlocatie een uitstekende uitvalsbasis als u werkt in steden als Arnhem, Apeldoorn, Deventer of Doetinchem. Maar ook de Randstad en vliegvelden zijn binnen een uur over de A1, A12 en A50 te bereiken. Eerbeek wordt omringd door de oude bossen van de Veluwe en het coulisselandschap langs de Gelderse IJssel. Kortom, wij bieden u hier een moderne woning èn fijne woonomgeving.

aanvaarding in overleg, kan snel. Betreft 1e oplevering vrij op naam (VON) zonder kosten koper!

Geïnteresseerd? Neemt u contact op met Best Living Eerbeek via 0313-651199 of eerbeek@bestliving.nl

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK Stuijvenburchstraat 34 K EERBEEK
Brochure downloaden
Stuijvenburchstraat 34 K - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 480.000,- vrij op naam
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2022
  • Woonoppervlakte:
    97
  • Perceeloppervlakte:
    752
  • Inhoud:
    291