Sophia van Wurttemberglaan 9 , Eerbeek

€ 475.000,-kosten koper

TE KOOP: EEN BOUWKAVEL

Bouw uw droomvilla in het mooie Wilhelminapark! Dit is een bijzondere kans daar er weinig of geen bouwmogelijkheden meer zijn. De kavel ligt aan de Sophia van Württemberglaan, een prachtig gedeelte in het park. Eerbeek ligt in het midden van de prachtige Veluwe en het Achterhoekse coulisselandschap. Centraal en alle dagelijkse voorzieningen direct bij de hand.

Na aankoop in 2021 heeft de eigenaar het perceel vrij laten maken van bomen en is er een bouwvergunning afgegeven voor de woning zoals weergeven. de leges zijn al betaald. Wit u een andere woning bouwen kan dat natuurlijk ook.

Vergunde woning
Naast de bouwkavel krijgt de koper ook de bouwvergunning erbij. Desgewenst mailen wij u alle beschikbare informatie.
U bent echter vrij om ook zelf een andere woning te laten ontwerpen. Ook is er geen verplichting met een bouwer.
Samengevat koopt u een bouwkavel, en als de vergunde woning u ook aan staat, kunt u profiteren van de aanwezige bouwvergunning met daarbij behorende onderzoeken zoals bodem, archeologie, ecologie etc.

Kenmerken vergunde woning:
- woonoppervlak circa 170 m² exclusief 19 m² in de kelder.
- inhoud circa 750 m³

Voorwaarden/maatvoering bebouwing:
- bebouwingspercentage is 30%
- afstand vanaf perceelgrens: 10 meter vanaf de weg, 4 meter vanaf de zijkanten
- hoogte: 12 meter bouwhoogte, 6 meter goothoogte
- zie tevens de ruimtelijke plannen: www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0213.BPEEWP320002-VG01/r_NL.IMRO.0213.BPEEWP320002-VG01.html#_4_Wonen

De kavel wordt aangeboden kosten koper, voor een bouwkavel is 10,4% overdrachtsbelasting van toepassing.

De villa’s in het Wilhelminapark staan op grote percelen waardoor je veel privacy hebt. De vele hoge bomen, rustige lanen en de ligging bij het bos zorgen ervoor dat dit een van de meest gewilde plekken in Eerbeek is. De ligging ten opzichte van de snelwegen A1, A12 en A50 is uitstekend waardoor steden als Arnhem, Apeldoorn, Deventer en Doetinchem goed te bereiken zijn.

Eerbeek wordt omringd door uitgestrekte bossen, het nationaal park Veluwezoom en het eeuwenoude coulisselandschap langs de Gelderse IJssel. Eerbeek heeft een compact, gezellig centrum met diverse winkels, meerdere supermarkten, restaurants en basisscholen. Een fijne plek voor jong en oud! Even naar Zutphen de prachtige Hanzestad voor u met auto op 15 minuten.

Wij laten u met genoegen de locatie zien als u dat wenst. Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden en connecties met partijen die u met de realisatie verder kunnen helpen.

Voor deze kavel is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK Sophia van Wurttemberglaan 9  EERBEEK
Brochure downloaden
Sophia van Wurttemberglaan 9 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Perceeloppervlakte:
    1400