Papiermolen 55 , Eerbeek

€ 569.000,-kosten koper

Welkom in uw droomhuis! Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning, gebouwd in 2020, biedt een luxueuze en moderne leefomgeving met tal van extra voorzieningen die uw woonervaring naar een hoger niveau tillen. Gelegen in de nieuwbouwwijk de Lombok, omgeven door groen en speelvoorzieningen, biedt deze woning u een ideale plek om te wonen.

Kenmerken:

-Ruime woning met een woonoppervlak van ca. 157 m²
-Perceel van 277 m²
-3 slaapkamers op de 1e etage en een extra 4e slaapkamer op zolder
-Gasloos met warmtepomp (aardwarmte)
-Vloerverwarming en koeling op de begane grond en eerste verdieping
-Driedubbel glas en warmteterugwinsysteem
-20 zonnepanelen voor energieneutraal wonen

Indeling begane grond:
Bij binnenkomst valt meteen de moderne sfeer op, dankzij de prachtige laminaatvloer die door de hele benedenverdieping loopt. De hal biedt toegang tot een gastentoilet, betegeld en voorzien van een zwevend toilet en een wasfontein. Hier vindt u ook de meterkast en de installatieruimte van de warmtepomp.

De woonkamer aan de tuinzijde van de woning biedt voldoende ruimte voor een gezellige lounge-opstelling. Onder de trap bevindt zich een handige trapkast voor extra opbergruimte. Aan de straatzijde van de woning bevindt zich de schitterende, open, moderne woonkeuken met een spoeleiland. Deze keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, heteluchtoven, gecombineerde stoomoven-magnetron, grote koelkast en aparte vriezer.

Verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime master slaapkamer, licht en ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en kledingkasten. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de overige twee slaapkamers en de luxe badkamer. De badkamer is voorzien van grote tegels en beschikt over een dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet. Ook hier is vloerverwarming aanwezig.

Zolder:
De zolder is bereikbaar via een vaste trap en is al ingedeeld als overloop met wasmachineaansluiting en een vierde slaapkamer met een dakkapel.

Tuin:
Ook in de aanleg van de tuin is niet bezuinigd. De tuin met veranda is ontworpen door Meeuwis de Vries Tuinen en is inmiddels prachtig groen met het hele jaar door bloeiende planten. Dankzij de tuindeuren in de uitbouw kunt u de woonkamer naadloos verbinden met de tuin. Hier is voldoende ruimte voor een royale eettafel of een loungeopstelling, waar u kunt genieten van uw tuin met zuidwestelijke oriëntatie.

Bent u net zo enthousiast als wij over deze prachtige woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We laten u graag deze luxe, instapklare woning zien en beantwoorden al uw vragen. Welkom thuis!

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK Papiermolen 55  EERBEEK
Brochure downloaden
Papiermolen 55 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 569.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2020
  • Woonoppervlakte:
    157
  • Perceeloppervlakte:
    271
  • Inhoud:
    600