Kloosterstraat 71 , Eerbeek

€ 389.000,-kosten koper

Deze vrijstaande woning is in 2015 door de huidige bewoners gekocht en sindsdien grondig gemoderniseerd, waardoor het nu van alle gemakken is voorzien. In 2019 is er bovendien een nieuwe stenen garage gebouwd van 8 x 4 meter met vliering, tevens is er een oprit aanwezig. Recentelijk, in 2023, zijn er ook nog 8 zonnepanelen geplaatst, waardoor de woning nu ook duurzaam is. De oorspronkelijke indeling met slaapkamer en badkamer op de begane grond is
aangepast waardoor er nu een mooie ruime woonkamer is. De woning beschikt over lichte binnenwanden waardoor de indeling weer eenvoudig kan worden aangepast.

De woning is gelegen in een rustige straat nabij het centrum, winkels en scholen. Aan de achterzijde van de woning is een besloten, zonnig tuin op het zuiden te vinden, omsloten met schutting en hek voor de hond.

Bij binnenkomst bevindt zich op de begane grond de hal, een toilet, een provisieruimte, een dichte keuken met inbouw opstelling voorzien van een o.a. 5 pits gaskookplaat, magnetron en afzuigkap. Tijdens de verbouwing is de voormalige bijkeuken bij de keuken getrokken. In de kastenwand is de wasmachine en droger verwerkt. Ook is de vernieuwde badkamer op de begane grond.

Aan de straatzijde is de woonkamer uitgebouwd en voorzien van een laminaatvloer, wat zorgt voor een mooie uitstraling en uitzicht door de straat.

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop en drie slaapkamers met vaste kasten, wastafel en bergruimte. De woning is tijdens de bouw al licht geïsoleerd en nadien voorzien van dubbel glas, wat zorgt voor een comfortabel en energiezuinig woongenot.

De woning is gebouwd in 1959, heeft een kavelgrootte van 333 m², een inhoud van ca. 280 m³ en een woonoppervlak van ca. 87 m². De besloten tuin rondom biedt met verschillende terrassen altijd zon en schaduw. De woning wordt verwarmd door een Nefit CV.

Kortom, deze woning is ideaal voor een grote doelgroep die op zoek zijn naar een betaalbaar vrijstaand woonhuis met oprit, luxe schuur, tuin op het zuiden en mogelijk slaapkamer en badkamer op de begane grond. Een unieke kans om te wonen in een rustige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK Kloosterstraat 71  EERBEEK
Brochure downloaden
Kloosterstraat 71 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 389.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1959
  • Woonoppervlakte:
    87
  • Perceeloppervlakte:
    333
  • Inhoud:
    280