Kieps 6 , Eerbeek

€ 475.000,-kosten koper

Te Koop: Levensloopbestendige Patio Bungalow in Eerbeek

Deze moderne levensloopbestendige patio bungalow, gelegen in één van de nieuwste wijken van Eerbeek, biedt comfort en ruimte op steenworp afstand van de schitterende weilanden. Met twee slaapkamers, een moderne badkamer en een carport is dit een ideale woning voor wie op zoek is naar een comfortabele en energiezuinige woning voor de lange termijn.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 130m2
Perceel: 170m2
Energielabel: A

Ligging:

Eerbeek is prachtig gelegen aan de rand van de bossen van het Nationaal Park de Veluwezoom en biedt een uitgebreid winkelbestand en een gezellig centrum. Alle benodigde voorzieningen voor jong en oud zijn binnen handbereik en de omgeving is rijk aan mooie fiets- en wandelroutes. Eerbeek heeft een zeer centrale ligging: Apeldoorn, Arnhem, Zutphen en Deventer zijn bereikbaarheid met de auto binnen 30 minuten. De nabijheid van de A50 en A12 maakt het reizen nog gemakkelijker, met beide snelwegen op slechts 8 km afstand.

Indeling begane grond:
voordeur onder de carport, entree, toegang tot de berging, uitgebreide meterkast, het 1e toilet, de masterbedroom en de lichte woonkamer met open keuken. De plafondhoogte in de woonkamer (3 meter!) en de grote raampartijen creëren een ruimtelijk effect.
Via de grote schuifpui in de woonkamer heeft u toegang tot en zicht op de mooie patiotuin. De woning heeft een hoog afwerkingsniveau, met onder andere strak afgewerkte wanden en een eiken vloer. De keuken aan de straatzijde is voorzien van Siemens inbouwapparatuur en biedt ruimte voor een grote eetopstelling. De masterbedroom van 19 m², met en-suite badkamer, is gelegen aan de tuinzijde met ramen op de patio, ideaal om s'nachts met een veilig gevoel een raam open te zetten. De complete badkamer is voorzien van een 2e toilet, luxe badkamermeubel en ruime inloopdouche.

Indeling 1e verdieping:
Via de vaste trap bereikt u een ruime slaap-hobbykamer met badkamermeubel. De etage is ruim genoeg voor eventueel meer kamers of een 2e badkamer. Achter de knieschotten is veel bergruimte beschikbaar.

Er is een mooi afgewerkte vliering aanwezig, bereikbaar via een luik. Met een vlizotrap is de vliering goed bruikbaar als extra bergruimte.

Tuin:
De onderhoudsarme patiotuin, gelegen op het noordwesten, is met zorg aangelegd door een hovenier, in Japanse stijl met veel groen en een ruim terras.

Extra's:
- Energiezuinig (Energielabel A)
- CV-opstelling in de berging
- Carport
- Moderne badkamer met inloopdouche, Sphinx badkamermeubel
- Mooie eiken vloeren op de begane grond
- Elektrisch bedienbare zonwering achter, bij de slaapkamer en dakkapel
- Horren voor diverse ramen
- Extra brede binnendeuren, geschikt voor rolstoelgebruikers
- rustige ligging aan een doodlopende straat, alleen fietsers en wandelaars kunnen de groenzone passeren richting het buitengebied.

Deze woning biedt het beste van comfortabel en duurzaam wonen in een prachtige omgeving. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van deze levensloopbestendige parel in Eerbeek!

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK Kieps 6  EERBEEK
Brochure downloaden
Kieps 6 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, geschakelde woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2011
  • Woonoppervlakte:
    130
  • Perceeloppervlakte:
    170
  • Inhoud:
    445