Karel van Gelreweg 36 , Eerbeek

€ 469.000,-kosten koper

Aan de Karel van Gelreweg in Eerbeek, diep in het bos verscholen nabij de beek, staat een bijzonder woonhuis (helft van dubbel woonhuis) met grote tuin op een historische locatie. Het huis is gebouwd aan de bosrand van de voormalige tuin rondom het jachtslot Koldenhave, in de 17 eeuw eigendom van koning Willem III en zijn vrouw Mary Stuart. Helaas is het kasteel in 1701 afgebrand en nadien niet meer opgebouwd. De brede oprijlaan verraadt de oude ligging van het slot.

Op de locatie van het slot is nadien een papierfabriek gebouwd waar nog steeds wordt geproduceerd. De fabriek is alleen op werkdagen in gebruik en gebruikt nog steeds water uit eigen bronnen op het terrein. Van het totale perceel van circa 550 m² is circa 165 m² al 40 jaar in gebruik van Coldenhove, voor een symbolisch bedrag kan de toekomstige eigenaar dit erbij huren.

De omgeving is werkelijk prachtig met directe toegang tot het bos aan de overzijde van de beek. Uitermate geschikt om uren te wandelen en wilde zwijnen en herten te spotten.

De woning is ruim 40 jaar bewoond geweest door dezelfde bewoner. Nu staat het huis leeg en wordt het tijd voor een jong stel of een handige klusser om de woning nieuw leven in te blazen.

Indeling
Binnenkomst in de keuken aan de zijkant van de woning, opkamer met toegang tot een bescheiden voorraadkelder. Achter de keuken bevindt zich een klein halletje met de aansluiting voor de wasapparatuur en een eenvoudige badkamer met douche, wastafel en toilet. Ruime, aan de voorzijde van de woning gelegen, woonkamer. Achter de woonkamer ligt de gang van waaruit de twee slaapkamers op de begane grond bereikbaar zijn en tevens de 1e verdieping.

Op de verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers (10 en 11 m²) en een riante overloop.

Algemeen: bouwjaar 1900, perceeloppervlakte 385 m² (in eigendom + circa 160 m² gehuurd), woonoppervlakte ca. 107 m², inhoud ca. 370 m³. De woning wordt verwarmd door middel van gaskachels en beschikt gedeeltelijk over dubbele beglazing.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK Karel van Gelreweg 36  EERBEEK
Brochure downloaden
Karel van Gelreweg 36 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 469.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, halfvrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1900
  • Woonoppervlakte:
    107
  • Perceeloppervlakte:
    385
  • Inhoud:
    370