Juliana van Stolberglaan 27 , Eerbeek

€ 925.000,-kosten koper

Onder architectuur gebouwde villa gelegen in de bosrijke villawijk Wilhelminapark. De vrijstaande woning biedt een grote aangebouwde garage met wijnkelder en een zonnige parkachtige tuin rondom, op een perceel van 2.019 m². De circa 25 meter diepe tuin is 60 meter breed en gelegen op het zuiden, rondom is het perceel voorzien van een afschermende beplanting met twee ingangen. De villa's staan in dit gedeelte van de wijk op grotere kavels, afgewisseld door bos. Hierdoor ervaren de bewoners volledige privacy en rust. Misschien wel één van de mooiste plekjes in de wijk.

De architect P.A. van Blois van Treslong uit Wassenaar heeft in 1974 een unieke woning ontworpen met verrassend hoge plafonds en grote ramen in de woonkamer. Het ruimtelijke karakter komt ook elders terug in het huis. Met name beneden zijn de hoge wanden zeer geschikt om kunst op te hangen en grote meubels te plaatsen.

De woning is wat hoger gelegen ten opzichte van de tuin. Hierdoor lijkt de weldadige tuin met veel vaste planten en riant gazon nog groter. De bewoners hebben in de loop der jaren circa 100 grove dennen laten verwijderen en veel geïnvesteerd in zinvolle bestrating, terrassen en beplanting. Vanaf de verschillende zonneterrassen (zuid, west en oost) heeft u de gehele dag zon, maar ook schaduw door de beplanting. De tuin is te kenmerken als een ideale zon- schaduwtuin.

De oprit en de twee ingangen bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van meerdere auto's en om desgewenst een carport te bouwen.

In 2020 is de woning grondig gerenoveerd met o.a. intern geheel schilderwerk, renovatie keuken, radiatoren vernieuwd, houtkachel, CV, trap en 10 zonnepanelen. Het energielabel is C en is gemaakt voor het plaatsen van de 10 zonnepanelen. Wellicht zal het label nu nog beter zijn.

Indeling:

Begane grond
Hal met toilet en garderobe. Ruime tuingerichte living (55 m²) over de breedte van de woning met speksteen kachel en een houten vloer. Aansluitend aan de eethoek is de deur naar de keuken. De keuken (Poggenpohl) is voorzien van een nieuwe apparatuur, nieuw blad en fronten en voorzien van oven, magnetron, koelkast en vriezer. In de aansluitende bijkeuken is een vaatwasser geplaatst en in de naastgelegen ruimte de CV installatie, een wasmachine en een droger. Boven de bijkeuken een zolder die in gebruik is om te klussen. Vanuit de woonkamer en de bijkeuken zijn er uitgangen naar de terrassen. Aan de westzijde twee ruime kamers, werkkamer, slaapkamer en badkamer voorzien van inloopdouche, tweede toilet en wastafel.

1e etage
Vanuit de woonkamer zijn twee vides bereikbaar, één aan de oostzijde ingericht als bibliotheek en één aan de westzijde ingericht als werkruimte. Deze vide verleent tevens toegang tot grote slaapkamer, de tweede badkamer met ligbad, douche en derde toilet en een ruime inloopkast. (voorheen extra slaapkamer)

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1974, inhoud ca. 885 m³, woonoppervlak ca. 202 m², grondoppervlak 2.019 m². De bewoners hebben veel aandacht besteed aan isolatie en veiligheid, het dak aan zuidzijde is voorzien van 10 zonnepanelen.

Door de centrale ligging in misschien wel de mooiste provincie van Nederland is deze woonlocatie een uitstekende uitvalsbasis als u werkt in steden als Arnhem, Apeldoorn, Deventer of Doetinchem. Maar ook de Randstad en vliegvelden zijn binnen een uur over de A1, A12 en A50 te bereiken. Door indeling en afwerking is de woning zeer geschikt om tot op hogere leeftijd te blijven wonen. Eerbeek wordt omringd door de oude bossen van de Veluwe en het coulisselandschap langs de Gelderse IJssel. Kortom, wij bieden u hier een heerlijke woning èn locatie voor rust en ruimte.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK Juliana van Stolberglaan 27  EERBEEK
Brochure downloaden
Juliana van Stolberglaan 27 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 925.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1974
  • Woonoppervlakte:
    202
  • Perceeloppervlakte:
    2019
  • Inhoud:
    690