Gravin van Burenlaan 8 , Eerbeek

€ 775.000,-kosten koper

In het bosrijke Wilhelminapark gelegen moderne bungalow met inpandige garage, ruime oprit voor meerdere auto's en een beschutte bostuin rondom. De goed geïsoleerde woning is in 2019 voorzien van 11 zonnepanelen en heeft energielabel A. Met de houtkachel kunt u tevens extra verwarmen en het gasverbruik verder verlagen.

Omgeving
Eerbeek wordt omringd door de oude bossen van de Veluwe en het coulisselandschap langs de Gelderse IJssel. Kortom, wij bieden u hier een heerlijke woning èn locatie voor rust en ruimte. Door de centrale ligging in misschien wel de mooiste provincie van Nederland is deze woonlocatie een uitstekende uitvalsbasis als u werkt in steden als Arnhem, Apeldoorn, Deventer of Doetinchem. Maar ook de Randstad en vliegvelden zijn binnen een uur over de A1, A12 en A50 te bereiken. Door indeling en afwerking is de woning zeer geschikt om tot op hogere leeftijd te blijven wonen.

De villa's staan in dit gedeelte van de wijk op ruime kavels, afgewisseld door bos. Hierdoor ervaren de bewoners volledige privacy en rust. Dit huis grenst precies aan een stukje bos tegenover, een gewild plekje in de wijk.

De bungalow (geheel spouw geïsoleerd) is v.v. 5 slaapkamers, 2 badkamers met separaat toilet, studeerkamer, bijkeuken, kelder, woonkeuken, en ruime woonkamer. Er is verder een zeer ruime dubbele garage onder de woning en een fraaie tuin met tuinhaard. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de aangelegde tuin met zonneterras, borders, tuinhuisje, groot gazon en een kleine bossage.

Bouwjaar 1973, inhoud 770 m3, woonoppervlakte ca. 188 m² (exclusief souterrain), grondoppervlak 1.457 m², v.v. een c.v.-ketel ( Remeha 2010, binnenwerk in 2021 vernieuwd). Verkoper heeft al een warmtepomp radiator besteld (levering december), waarmee gekoeld en verwarmd kan worden in de woonkamer.

Indeling:
Begane grond: Tochtportaal, vestibule, meterkast, centrale hall met garderobe, gastentoilet, studeerkamer, ouderslaapkamer met eigen badkamer (2021) voorzien van een wastafelmeubel, 2e toilet en ruime inloopdouche. 4 slaapkamers waarvan 3 met vaste kastruimte en 1 met een wastafel. 2e eenvoudige badkamer voor gasten voorzien van een douche, wastafel en een 3e toilet. Bijkeuken voorzien van aan-/afvoer witgoedapparatuur, c.v.-ketel. Half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. De lichte en comfortabele woonkamer is voorzien van een parketvloer, een openhaard en een schuifpui naar het zonneterras.

Souterrain: bereikbaar via een vaste trap: hal, provisieruimte, ruime inpandige garage met plaats voor 2 auto's en elektrische te bedienen deur, fietsenstalling en werkplaats.

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten, is beschut gelegen en voorzien van een terras met buitenopenhaard. Achter op het perceel staat een houten tuinberging.

Algemeen:
- De verkeersruimten zijn voorzien van een leistenen vloer.
- De bitumineuze dakdekking is in 2006 vervangen.
- De woning is deels voorzien van brandmelders.
- De woning is voorzien van inbraakpreventieve rolluiken.
- Meerdere originele kozijnen zijn vervangen voor kunststof kozijnen met HR ++ glas.

Samengevat een moderne, uitstekend onderhouden gelijkvloerse woning op gewilde locatie in het park. U kunt er zo in!

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK Gravin van Burenlaan 8  EERBEEK
Brochure downloaden
Gravin van Burenlaan 8 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 775.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1973
  • Woonoppervlakte:
    188
  • Perceeloppervlakte:
    1457
  • Inhoud:
    765