Boerhaavelaan 69 , Eerbeek

€ 269.500,-kosten koper

Ruime tussenwoning (van een drieslag) in een rustige woonstraat met zonnige tuin op het zuiden en een stenen berging.

Kenmerken van de woning:

Ruime Begane Grond: Bij binnenkomst treft u een hal met toilet en een handige provisieruimte onder de trap. De zonnige doorzon woonkamer is voorzien van een houten vloer, aansluitend is de open keuken bereikbaar met inbouwhoekopstelling o.a. voorzien van inbouwkoelkast (2020) vaatwasser, gaskookplaat en close-in boiler. De achter entree biedt directe toegang tot de mooie tuin op het zuiden, ook bereikbaar via de achterom. In de tuin staat een stenen schuur en een eenvoudige houten berging.

1e etage:

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop die toegang biedt tot maar liefst 3 slaapkamers (voorheen 4) en een ruime betegelde badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche en een meubel met dubbele wastafel. In de oude douche staat nu de wasmachine en is een 2e toilet gerealiseerd. (Sanibroyeur). De grootste slaapkamer is tevens voorzien van een balkon op het zuiden.

Uitbreidingsmogelijkheden: De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizo trap en biedt stahoogte, waardoor het eenvoudig is om hier een 4e slaapkamer te creëren. Dit geeft u flexibiliteit en ruimte voor groei.

In 2002 is de woning voorzien van een nieuwe keuken en kunststof kozijnen op de etage, de kozijnen op de begane grond waren al voorzien van kunststof kozijnen. Meest recent zijn de dakgoten in 2019 vernieuwd. Een mooie basis om verder te moderniseren.

Centrale Ligging met scholen, winkels, speelgelegenheid en het Veluwebos op loopafstand. Het is de ideale plek om te genieten van het beste van beide werelden - rust en toegankelijkheid.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Wij verwelkomen u graag om deze woning zelf te ervaren en uw toekomstige thuis te ontdekken.

Aanvaarding in overleg, kan vanaf 1 december 2023.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK Boerhaavelaan 69  EERBEEK
Brochure downloaden
Boerhaavelaan 69 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 269.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1965
  • Woonoppervlakte:
    89
  • Perceeloppervlakte:
    150
  • Inhoud:
    350