Zandbergstraat 4 , Doesburg

€ 245.000,-kosten koper

Midden in het centrum van de karakteristieke en historische binnenstad van Doesburg gelegen woonhuis. Het pand is voor meerdere doeleinden geschikt en de bestemming geeft ook meerdere mogelijkheden. Het pand kan volledig gebruikt worden als woonhuis maar bijvoorbeeld ook als woon-/winkelpand. Hanzestad Doesburg betreft één van de oudste steden van Nederland. Te midden van vele monumenten tref je een bruisende stad met een uitgebreid winkelaanbod met tal van speciaalzaken, sfeervolle restaurants en een flink aantal bezienswaardigheden.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, toilet, aansluitpunt voor het witgoed, toegang tot de garage, trapopgang.

1e verdieping: fraaie open ruimte met spanten in het zicht. Het is nu ingericht als een loft met zowel de woonkamer als slaapkamer in 1 ruimte. De 4 grote dakramen zorgen voor de nodige lichtinval. De open keuken is voorzien van een 2-pits keramische kookplaat en een close-in boiler zorgt voor het warme water. De half open badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, een verlichte spiegel en een brede douchecabine.

Bijzonderheden:
- Electrische boiler voor het warme water;
- Verwarming middels 2 elektrische wandpanelen;
- Geïsoleerd dak en dubbele beglazing;
- Gasloos! Gasaansluiting nog wel aanwezig;
- Krachtstroom aanwezig.

De bestemming is Centrum - Aanloopgebied. Het pand is o.a. bestemd voor wonen, kantoor, atelier, galerie, dienstverlening, maatschappelijk en ondergeschikte detailhandel. Op de website van ruimtelijke plannen is de volledige bestemming na te lezen.

Omgeving:
Het huis ligt in de prachtige middeleeuwse binnenstad, op enkele minuten lopen van de Doesburgse musea, galeries, restaurants en de IJsselkade. Even dichtbij zijn de wekelijkse markt, twee supermarkten en vele andere winkels. Ook dokter, apotheek en bibliotheek zijn op loopafstand. In en rondom Doesburg is het mooi wandelen, fietsen en varen. Vlakbij zijn de verdedigingswallen, IJsselkade en oude stad, en wat verderop kan genoten worden van landschap en plaatsen langs de IJssel, de oude IJssel, de Veluwezoom, Montferland en het Achterhoekse coulissen landschap.
Doesburg ligt niet geïsoleerd. Doetinchem is slechts een kwartier rijden en Arnhem en Zutphen minder dan een half uur. De snelweg is in een paar autominuten te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG Zandbergstraat 4  DOESBURG
Brochure downloaden
Zandbergstraat 4 - DOESBURG
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 245.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1650
  • Woonoppervlakte:
    64
  • Perceeloppervlakte:
    73
  • Inhoud:
    392