Zutphensestraatweg 40 , Dieren

€ 600.000,-kosten koper

Op een unieke locatie aan de Zutphensestraatweg in Dieren mogen wij u deze prachtige "Witte Villa" aanbieden. De plek en de villa hebben een rijke historie en de charmes hiervan zijn nog altijd aanwezig. Rond 1900 diende het gebouw als weeshuis en schippersinternaat waar kinderen van rondvarende scheepslieden werden opgevangen. Op deze plek verrijzen nu drie nieuwe herenhuizen en zijn we op zoek naar kopers die de "Witte Villa" naar hun eigen hand gaan zetten en nieuw leven inblazen. De villa heeft een inhoud van maar liefst 1560 m³ (circa), en is gelegen op een riant perceel van circa 700 m²!

Met gevoel voor stijl is deze villa reeds geheel voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing, nieuw pleisterwerk en een nieuw geïsoleerd dak! U heeft bij de koop van deze villa de mogelijkheid het geheel naar eigen wens en smaak in te delen en intern af te werken.

Indeling:
Begane grond: entree, riante hal met marmeren vloer en toegang tot de kelder, 3 royale kamers met een gemiddeld vloeroppervlak van 28 m², tussenhal met toegang tot 2 ruimten eventueel te bestemmen als woonkeuken (18 m²) en werkkamer, toiletruimte en deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping: deze meer dan royale etage 132 m² biedt u de mogelijkheid meerdere vertrekken te creëren evenals één of meerdere badkamers.

Tweede verdieping: royale zolderetage van 108 m² is tevens volledig naar eigen invulling in te delen. Voorbeelden van een invullen zouden kunnen zijn 2 ruime slaap-/logeervertrekken met badkamer en bergruimte.

Kelder: fantastische kelder van ca. 38 m2 met authentieke wijn-nissen.

Locatie: De woning ligt op steenworp afstand van de IJssel met haar prachtige uiterwaarden en ook het bos is te voet bereikbaar voor een heerlijke wandeling op de Veluwe en de Posbank. Maar om de hoek is ook gelegenheid om lekker te eten of te borrelen bij de aanwezige horeca. Tevens is het intercity station van Dieren binnen 5 loopminuten bereikbaar voor een snelle verbinding met het openbaar vervoer.

Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen, Gelderse IJssel en uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Doesburg, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN Zutphensestraatweg 40  DIEREN
Brochure downloaden
Zutphensestraatweg 40 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 600.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1872
  • Woonoppervlakte:
    271
  • Perceeloppervlakte:
    700
  • Inhoud:
    1563