Zutphensestraatweg 100 , Dieren

€ 619.000,-kosten koper

Unieke kans!

Zelden komt een appartement in Dieren op de markt met een prachtig panoramisch uitzicht als dit. U kijkt uit over de kronkelende rivier de IJssel en haar uiterwaarden, een levend schilderij!
Dit moderne 3-kamer appartement is gelegen in het geliefde Dieren-Zuid en is voorzien van een heerlijk zonnig balkon, een ruime berging en privé parkeerplaats in het souterrain. Het gebouw is voorzien van een liftinstallatie.

Indeling: Hal met meterkast, royale woonkamer met fantastisch uitzicht en via schuifpui toegang tot het zonnige en overdekte balkon, moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en een bijkeuken met de opstelling van de cv-ketel en de WTW-installatie, toiletruimte met modern vrij hangend toilet en fontein, moderne badkamer met ruime douche, 2e vrijhangend toilet, wastafelmeubel met dubbele wastafel, kastruimte, spiegelkast en handdoekradiator, wasmachine en droger aansluiting. Royale slaapkamer met kasten en 2e slaapkamer (ca.10 m²) ook te gebruiken als werk/hobbyruimte met werkblad en bovenkastjes/schappen.

Complex: Het appartement is gelegen in een kleinschalig (17 appartementen verdeeld over drie gebouwen) luxueus en hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex met extra berging en privé-parkeerplaats in het goed beveiligde souterrain. In het complex is een liftinstallatie aanwezig, de bel is verbonden met een videosysteem. De servicekosten bedragen € 209,- per maand. Onderdeel van het complex is een fraaie aangelegde tuin overlopend in de uiterwaarden.

Algemeen: Bouwjaar 2007, woonoppervlakte 96m², terras 8 m², appartement is optimaal geïsoleerd en wordt centraal verwarmd middels HR-combiketel( 2019) met WTW-unit waardoor de energie lasten laag zijn.

Bijzonderheden:
- Fantastische ligging aan de IJssel;
- Panoramisch uitzicht over de rivier en uiterwaarden dat nooit verveelt;
- Modern appartement;
- Zonwering bij balkon;
- Voorzien van liftinstallatie;
- Berging en privé parkeerplaats in het souterrain;
- Heerlijk terras/balkon op het zuidoosten.

Dieren is gelegen in de stedenvierhoek Arnhem – Doetinchem – Zutphen – Apeldoorn. Deze steden zijn per auto in ca. 15 minuten te bereiken. Het verkeersplein Velperbroek (A12/A50) ligt op ca. 10 minuten afstand (via A348). Op het NS Intercitystation vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. Dieren beschikt over uitstekende winkelvoorzieningen, sportfaciliteiten, diverse basisscholen en voortgezet onderwijs. Dieren ligt aan de rivier de IJssel met de veerpont naar de Achterhoek, diverse prachtige fietsroutes en het Nationaal park De Veluwezoom als achtertuin.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Edith Nooteboom
06-53551560 / stuur een mail
Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN Zutphensestraatweg 100  DIEREN
Brochure downloaden
Zutphensestraatweg 100 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 619.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2007
  • Woonoppervlakte:
    96
  • Inhoud:
    310