Wilhelminaweg 84 d, Dieren

€ 295.000,-kosten koper

Karakteristieke jaren '30 twee-onder-een-kap woning met royale garage met oprit, grote tuin en vrij uitzicht aan de voorzijde. Deze woning biedt veel mogelijkheden en is op zoek naar een handige nieuwe eigenaar die de woning naar eigen wens kan moderniseren. De woning behoeft dus modernisatie maar het onderhoud aan de buitenzijde is op peil. De woning is gelegen tegenover de Dierense Speeltuin en op steenworp afstand van het centrum en het bos.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, toilet, woonkamer met open haard en schouw, toegang tot de provisiekelder. Vanuit de hal is er middels een schuifdeur toegang tot de uitbouw van de woning. Hier bevindt zich de keuken en de badkamer. De keuken is voorzien van een eenvoudig dubbel keukenblok voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken heeft u zicht op de groene achtertuin. De doucheruimte is toegankelijk middels een schuifdeur en voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de garage.

1e verdieping: Overloop, slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel en vaste kast. De middelste slaapkamer is voorzien van een raam in de zijgevel en zou bijvoorbeeld verbouwd kunnen worden tot slaapkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is eveneens voorzien van een dakkapel, vaste kast en een wastafelmeubel.

Vliering: Middels een vlizotrap op de overloop bereikbaar. Deze bergzolder heeft een goede hoogte (2,4m). Middels een vaste trap en een dakraam kan deze ruimte bij het woonoppervlak getrokken worden.

Garage: Royale garage (4,48 x 6,4m) met houten openslaande deuren naar de oprit, een smeerput, aansluiting voor de wasmachine en een droger en de opstelling van de cv-combiketel.

Tuin: Vanuit de garage is de royale achtertuin bereikbaar. Deze is lekker groen en voorzien van een overkapping (carport).

Bijzonderheden:
- Energielabel G, geldig tot 21-08-2033;
- CV-combiketel Nefit HR, bouwjaar 2005;
- Raam voorzijde woonkamer vervangen voor een kunststof kozijn met isolatieglas;
- Voorzijde begane grond en zijkant voorzien van screens;
- Achterzijde voorzien van zonwering.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN Wilhelminaweg 84 d DIEREN
Brochure downloaden
Wilhelminaweg 84 d - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 295.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1935
  • Woonoppervlakte:
    82
  • Perceeloppervlakte:
    269
  • Inhoud:
    325