Wilhelminaweg 100 , Dieren

€ 350.000,-kosten koper

Op leuke locatie aan de rand van het centrum gelegen karakteristieke jaren '30 twee-onder-een-kap woning met authentieke details, zoals een serre, kamer en suite en een granito vloer, en een vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning is reeds gemoderniseerd met een moderne badkamer en keuken en is voorzien van een energielabel C. Rondom de woning ligt een royale tuin met stenen schuur v.v. nok en een brede oprit voor meerdere auto's. Er is voldoende ruimte om een garage te bouwen (wel vergunningplicht). De woning is gelegen tegenover de Dierense Speeltuin en op steenworp afstand van het centrum en het bos.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal en toilet met granito vloer, trapkast met toegang tot de kelder, eetkamer met erker, schouw en en-suite deuren naar woonkamer. De woonkamer aan de achterzijde van het huis bevindt zich over de gehele breedte omdat de keuken is verplaatst naar de uitbouw. De woonkamer is v.v. een houtkachel en een vaste kast. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, ruimte voor koelkast en/of vriezer en aansluiting voor wasmachine of vaatwasser. De achterdeur geeft toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: Overloop met kastruimte en aansluiting voor wasmachine, 2 slaapkamers (11 en 10 m²), badkamer voorzien van douchecabine (stoomdouche), toilet, wastafel met wastafelmeubel en een ligbad (bubbelbad). Een deur maakt dat je er lekker kan luchten maar ook toegang hebt tot het dakterras. Tevens is er mechanische ventilatie aanwezig.

Zolder: Zolderkamer met 2 Velux dakramen, extra bergruimte en de opstelling van de cv-combiketel.

Tuin: De speelse achtertuin is ruim en zonnig te noemen en voorzien van een stenen schuur met zolder (puntdak) en een buiten keukentje. Een schutting met poort geeft toegang tot de oprit met plek voor meerder auto's (ca. 4 auto's).

Bijzonderheden:
- Energielabel C, geldig tot 18-06-2030;
- CV-combiketel Intergas HR, bouwjaar 2005;
- Dak-, muur-, vloerisolatie en dubbel glas;
- 13 zonnepanelen.

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen zoals winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen op loopafstand maar ook de uiterwaarden van de IJssel. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doesburg, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt deze website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN Wilhelminaweg 100  DIEREN
Brochure downloaden
Wilhelminaweg 100 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 350.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1930
  • Woonoppervlakte:
    87
  • Perceeloppervlakte:
    274
  • Inhoud:
    338