Vogelplantsoen 212 , Dieren

€ 315.000,-kosten koper

Bijzonder leuke tussenwoning met een uitgebouwde en moderne woonkeuken, woonkamer en suite, nieuwe badkamer, nok verhogende dakkapel en een diepe achtertuin met een stenen schuur en een fraaie overkapping van maar liefst 19m²! De uitbouw is optimaal benut door deze uit te voeren zonder kolom en met 2 lichtkoepels. Hierdoor is de hele keuken een mooie open en lichte ruimte geworden. De openslaande deuren geven toegang tot het terras.

Gelegen in de populaire “Vogelbuurt” met vrij uitzicht over de ruim opgezette groene omgeving. Vanuit de woning wandelt u in een paar minuten naar het centrum of de bossen.

Indeling:
Begane grond: hal/entree met garderobe, modern vrij-hangend toilet, kelderkast met hierin meterkast en de moderne groepenkast, woonkeuken met een keuken in een L-vormige opstelling met composiet blad. Deze is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vriezer, magnetron, 6-pits gasfornuis (Boretti), afzuigkap en een zo goed als nieuwe vaatwasser. De woonkamer is en suite en dus afsluitbaar middels schuifdeuren. Ideaal met kinderen om zo wat rust te creëren. De woonkeuken en de woonkamer zijn voorzien van een massief houten vloer.

1e verdieping: overloop, 3 goede slaapkamers voorzien van laminaatvloeren en inbouwkasten. Op de plek van een voormalige slaapkamer is nu een royale badkamer gecreëerd (2023). Deze nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegelkast, wandcloset en een handdoeken radiator. Op de plek van de oorspronkelijke badkamer is een praktische wasruimte gerealiseerd met aansluitingen voor het witgoed.

Zolder: Middels een vaste trap bereiken we de zolder. Door het plaatsen van een nok verhogende dakkapel is hier ruimte gemaakt voor een vierde slaapkamer. Op de overloop vinden we de opstelling van de cv-combiketel en de omvormer van de zonnepanelen.

Tuin: De diepe achtertuin heeft een praktische stenen schuur. Achter in de tuin staat een fraaie en robuuste overkapping. Weer of geen weer, hier is het altijd lekker vertoeven. Middels een deur in de achterwand van de overkapping is het achterpad bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Energielabel C, geldig tot 14-11-2033;
- 12 zonnepanelen, bouwjaar 2021;
- CV-combiketel ATAG HR, bouwjaar 2014;
- Kindvriendelijke woonomgeving;

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen en Gelderse IJssel uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN Vogelplantsoen 212  DIEREN
Brochure downloaden
Vogelplantsoen 212 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 315.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1962
  • Woonoppervlakte:
    117
  • Perceeloppervlakte:
    170
  • Inhoud:
    390