Vogelplantsoen 163 , Dieren

€ 850,-per maand

*** Let op! In verband met de grote belangstelling nemen wij geen nieuwe inschrijvingen meer aan. ***

Mooi gelegen, licht 4 kamer appartement op de tweede verdieping! Voor en achter vrij uitzicht over een plantsoen, 2 balkons, waarvan één op het zuiden. De ligging is gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, de winkels, sportfaciliteiten en is op loopafstand van het bos.

Voorwaarden:
- Huurprijs € 850,-- per maand;
- Per direct beschikbaar;
- Huurprijs exclusief G/W/E;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur;
- Toewijzing door middel van gunning en NVM Woontoets.

Indeling:
Appartement: Entree, hal met plavuizen, meterkast, toilet, dichte keuken met nieuwe inbouwkeuken (2020) voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombi en vaatwasser, cv-opstelling en toegang tot het 2e balkon, zonnige woonkamer met toegang tot balkon op het zuiden, 1e slaapkamer met toegang tot het balkon op het zuiden, 2e grote slaapkamer met rolluik, 3e slaapkamer met toegang tot badkamer en voorzien van aansluitingen voor wasapparatuur, badkamer voorzien van douche met regendouche en handdouche. In vrijwel het gehele appartement ligt een mooie laminaatvloer. In de onderbouw is een inpandige berging van ca. 6 m².

Algemeen: Bouwjaar 1961, gebruiksoppervlakte wonen ca. 68 m², het appartement is binnen leuk opgeknapt en wordt centraal verwarmd middels een Remeha Tzerra HR combiketel (2012). Parkeergelegenheid voor het appartement.

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen en Gelderse IJssel uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN Vogelplantsoen 163  DIEREN
Brochure downloaden
Vogelplantsoen 163 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Huurprijs
    € 850,- per maand
  • Status:
    Verhuurd
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1961
  • Woonoppervlakte:
    68
  • Inhoud:
    219