Spankerenseweg 33 , Dieren

€ 475.000,-kosten koper

Aan de Spankerenseweg, nabij het centrum van Dieren, gelegen vrijstaand jaren '30 woonhuis met een woonoppervlak van maar liefst 260 m2 gelegen op een royale kavel van ca. 760 m2. Het pand heeft de bestemming "Gemengd 2". Dit houdt onder andere in dat het pand volledig gebruikt mag worden als woonhuis. Echter heeft het pand ook de bestemming voor een bedrijf of bedrijfsactiviteit aan huis, detailhandel, dienstverlening, een maatschappelijke voorziening of kamerverhuur. Voor de volledige bestemmingsplanregels verwijzen wij u graag door naar het omgevingsloket. De woning ligt op loopafstand van het Winkelcentrum Calluna met een grote diversiteit aan winkels en supermarkten.

Globale indeling:
Begane grond: Winkelruimte (ook te verbouwen als woonkamer), keuken met granieten vloer en aanrechtblad, opstelling van de cv-combiketel en toegang tot de kelder (13 m2), hal met authentieke tegeltjes en trapopgang met glas in lood ramen, toilet, studeerkamer, tussenhal naar de voordeur aan de zijkant van het pand. Vanuit de winkelruimte is er middels een deur toegang tot de achtertuin, vanuit de studeerkamer door middel van openslaande deuren.

1e verdieping: De fraaie bordestrap geeft toegang tot de tweede verdieping. Momenteel zijn hier 2 appartementen gerealiseerd met ieder een eigen keuken (met doucheruimte), woonkamer en een slaapkamer. Er is een gedeelde toiletruimte.

Zolder: Een luik geeft toegang tot een royale open zolderruimte met mogelijkheden.

Perceel:
Aan de voorkant van het pand zijn verschillende parkeerplaatsen. Aan de achterzijde vinden we een royale tuin met carport.

Bijzonderheden:
- energielabel G, geldig tot 01-12-2033;
- deels voorzien van dubbele beglazing;
- recht van overpad over oprit van de woning aan de linkerzijde om bij de carport te komen;
- authentieke details, zoals granieten vloeren, origineel tegelwerk en glas-in-lood ramen.

Dieren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken. Dieren heeft veel voorzieningen met o.a. meerdere supermarkten, basisscholen en veel verschillende winkels. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. De oprit van de A348 bereikt u in 5 autominuten.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN Spankerenseweg 33  DIEREN
Brochure downloaden
Spankerenseweg 33 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1930
  • Woonoppervlakte:
    260
  • Perceeloppervlakte:
    760
  • Inhoud:
    1100