Spankerenseweg 23 , Dieren

€ 415.000,-kosten koper

Karakteristieke jaren '30 woning gelegen in het centrum van Dieren. De woning is goed onderhouden en bevat nog leuke authentieke details zoals erkers en glas in lood ramen. Ook is de woning in zijn geheel onderkelderd
en is deze zowel van binnen als buitenaf toegankelijk. Naast de woning vinden we een royale garage met oprit voor meerdere auto's. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog extra parkeerplaatsen en loop je zo het Winkelcentrum Calluna op met een grote diversiteit aan winkels en supermarkten.

Indeling:
Begane grond: entree middels een prachtige voordeur met ronde bovenkant en boderaampje, hal, toilet, woonkamer met zowel een erker aan de voor- als zijkant van de woning, een authentieke schouw, inbouwkasten en openslaande deuren naar de achtertuin. De en suite deuren zijn helaas verwijderd maar zijn nog wel aanwezig! De keuken is voorzien van een modern keukenblok voorzien van de nodige inbouwapparatuur, te weten: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser. In de uitbouw van de woning bevindt zich een bijkeuken. Hier vinden we de aansluitingen voor het witgoed en is deze bovendien voorzien van een douche. Terug in de hal vinden we onder de trap de toegang tot de kelder en de opgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: overloop met veel licht door de 3 ramen in de dakkapel, badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en wastafel. Aan de achterzijde van de woning vinden we een ouderslaapkamer en een kleine slaapkamer. De ouderslaapkamer is tevens v.v. een inbouwkast en geeft toegang tot het dakterras. Middels een luik en een losse trap bereiken we de zolder.

Zolder: voorkamer met dakraam, het achterste gedeelte is een open ruimte geschikt als bergruimte.

Kelder: De gehele woning is onderkelderd. Deze ruimte is zowel vanuit huis als via de achterzijde van de woning bereikbaar. Een ideale ruimte die voor meerdere doeleinden geschikt is, zoals bijvoorbeeld muziekruimte en hobbyruimte.

Rondom de woning ligt een verzorgde tuin met zowel een terras bij de woning als achterin de tuin. De lange oprit, geschikt om meerdere auto's te parkeren, geeft toegang tot de royale garage. Deze is voorzien van elektra en een elektrisch bediende kanteldeur.

Woonoppervlakte (begane grond en 1e verdieping): 105 m², zolderruimte 18 m², kelder 58 m² (1,98 m hoog), garage 24 m².

Bijzonderheden:
- Energielabel G, geldig tot 23-10-2033;
- CV-combiketel Atag HR (bouwjaar 2010);
- Originele granieten vloer in toilet en hal;
- En suite deuren nog aanwezig;
- Openslaande deuren vernieuwd en voorzien van dubbel glas.

Dieren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken. Dieren heeft veel voorzieningen met o.a. meerdere supermarkten, basisscholen en veel verschillende winkels. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. De oprit van de A348 bereikt u in 5 autominuten.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN Spankerenseweg 23  DIEREN
Brochure downloaden
Spankerenseweg 23 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 415.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1933
  • Woonoppervlakte:
    105
  • Perceeloppervlakte:
    407
  • Inhoud:
    548