Roodborstlaan 27 , Dieren

€ 175.000,-kosten koper

Speels ingedeeld appartement op een prettige centrale locatie met balkons (op het zuiden en noorden) en ruime fietsenberging in de onderbouw. Het appartement is eenvoudig maar netjes en is instapklaar. De woning heeft lichte ruime woonkamer en is gelegen aan de rand van de gewilde ''Vogelbuurt''.

Deze woning wordt aangeboden met een bieden "VANAFPRIJS". Dit betekend dat biedingen boven dit bedrag serieus door verkoper worden overwogen.

Indeling: entree, hal, meterkast, keuken met vaste kast en eenvoudig keukenblok voorzien van 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap, via de keuken loopt je door naar het balkon op het noorden. Lichte en ruime woonkamer met aansluitend een eetgedeelte. Via de woonkamer is het balkon op het zuiden te bereiken. Vanaf het balkon heb je een groen uitzicht en geniet je van veel privacy. Gang met videofoon installatie, badkamer v.v. douchecabine, wastafel met wastafelmeubel en een separaat af te sluiten toilet. Via de badkamer komen we in de slaapkamer aan de achterzijde. Deze is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en een inbouwkast.

In de onderbouw van het complex is een eigen ruime fietsenberging.

Algemeen: Bouwjaar 1962, woonoppervlakte ca. 57m², inhoud ca. 185m³, het appartement wordt verwarmd middels een Nefit Proline (bouwjaar ca. 2012), Het flatgebouw heeft een actieve VVE. Servicekosten bedragen ca. € 175,-- per maand.

Bijzonderheden:
- Ruime woonkamer met balkon op het zuiden en vrij uitzicht over de omgeving;
- Deels voorzien van dubbel glas, ramen rondom balkons zijn enkel;
- Ouderdomsclausule en clausule verkoper heeft niet zelf bewoond van toepassing;
- Nog geen binnenfoto's beschikbaar, bezichtigen is al wel mogelijk!

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen en Gelderse IJssel uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doesburg, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Roodborstlaan 27  DIEREN Roodborstlaan 27  DIEREN Roodborstlaan 27  DIEREN Roodborstlaan 27  DIEREN Roodborstlaan 27  DIEREN Roodborstlaan 27  DIEREN Roodborstlaan 27  DIEREN Roodborstlaan 27  DIEREN Roodborstlaan 27  DIEREN
Brochure downloaden
Roodborstlaan 27 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Koopsom
    € 175.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1962
  • Woonoppervlakte:
    57
  • Inhoud:
    185