Patrijslaan 42 , Dieren

€ 295.000,-kosten koper

Bijzonder leuke tussenwoning welke uitgebouwd is ten behoeve van de woonkamer en de keuken. De woning beschikt over een complete en moderne badkamer en een dubbele nok verhogende dakkapel. In de achtertuin vinden we een vrijstaande stenen schuur en een afsluitbare overkapping (lounge). De woning is instap klaar en dus zo te betrekken!

Gelegen in de populaire “Vogelbuurt” met vrij uitzicht over de ruim opgezette groene omgeving. Vanuit de woning wandelt u in een paar minuten naar het centrum of de bossen.

Indeling:
Begane grond: hal/entree, modern vrij-hangend toilet, kelderkast/provisieruimte met hierin de energiemeters en en de moderne groepenkast. Royale strakke keuken welke voorzien is van de nodige inbouwapparatuur, te weten: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combioven en een losse vaatwasser (ter overname). De doorzon woonkamer is 8,39 m diep en dus lekker ruim. De woonkamer is voorzien van een massief houten vloer en openslaande deuren naar de achtertuin.

1e verdieping: overloop, 2 goede slaapkamers (13 en 10 m2) voorzien van laminaatvloeren. Op de plek van de voormalige badkamer is nu een washok met aansluitingen voor het witgoed en de opstelling van de cv-combiketel gerealiseerd. De badkamer bevindt zich op de plek van een voormalige slaapkamer. Deze is compleet te noemen met een ligbad, toilet, douche en een wastafel.

2e verdieping: Middels een vaste trap bereiken we de zolder. Door het plaatsen van een dubbele nok verhogende dakkapel is hier ruimte gemaakt voor een vierde slaapkamer. Deze is lekker licht en voorzien van een inloopkast!

Tuin: De achtertuin heeft een praktische stenen schuur. Aan de schuur vast zit een afsluitbare overkapping. In de zomer doet deze dus dienst als overkapping maar in de winter is deze afsluitbaar, middels deuren of een screen, en is dit een heerlijke loungeplek, mancave of hobbyruimte. Middels een afsluitbare deur is er toegang tot het achterpad.

Bijzonderheden:
- Energielabel C, geldig tot 06-12-2033;
- CV-combiketel Nefit HR, bouwjaar 2008 (binnenwerk recent vernieuwd;
- Grotendeels dubbel glas en dakisolatie;
- Kindvriendelijke woonomgeving;

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen en Gelderse IJssel uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN Patrijslaan 42  DIEREN
Brochure downloaden
Patrijslaan 42 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 295.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    109
  • Perceeloppervlakte:
    121
  • Inhoud:
    335