Mezenlaan 119 , Dieren

€ 205.000,-kosten koper

Modern 3-kamerappartement op prettige centrale locatie met extra verdieping, balkon op het zuiden en ruime fietsenberging in de onderbouw. Ideaal appartement voor een starter die een instapklare woning zoekt. De woning is keurig onderhouden en op korte termijn te betrekken.

Indeling:
3e verdieping: Entree, hal, meterkast met moderne groepenkast, royale woonkamer (voorheen 2 kamers) voorzien van een strak gestuukt plafond en een keurige lichte laminaatvloer, toegang tot het balkon welke op het zuiden is gelegen. Vanuit de hal is er tevens toegang tot het toilet en de keuken. Deze is ruimer gemaakt door de oorspronkelijke badkamer en het balkon aan de achterzijde bij de keuken te betrekken. De keuken is voorzien van Koel-/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en een losse vaatwasser(ter overname). Vanuit de keuken is er toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. Op deze verdieping zijn de woonkamer, de keuken en de slaapkamer voorzien van (deels kunststof) kozijnen met isolatieglas. Het kozijn bij het balkon aan de voorzijde is van hout met enkel glas.

4e verdieping: middels een vaste trap vanuit de hal op de 3e verdieping is er toegang tot de zolderverdieping. Royale voorzolder met groot Velux dakraam, opstelplaats van de cv-ketel, aansluiting voor een droger en veel kastruimte. Slaapkamer met groot dakvenster en toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een wastafelmeubel, ligbad, douche en wederom een dakvenster. Op de badkamer is tevens een aansluiting voor een wasmachine, de Miele wasmachine uit 2016 blijft in de woning achter!

Algemeen: Bouwjaar 1962, woonoppervlakte ca. 86 m², inhoud ca. 200 m³, Het flatgebouw heeft een actieve VVE. Servicekosten bedragen € 125,-- per maand.

Bijzonderheden:
- Energielabel C, geldig tot 05-09-2033;
- CV-combiketel Nefit, bouwjaar 2012;
- Nieuwe intercominstallatie met videofoon;
- Glasvezel aansluiting aanwezig;
- Modern en licht instapklaar appartement;
- Keuken met (inbouw-)apparatuur;
- Royale badkamer met wasmachine;
- Bankstel en kledingkast blijven achter in de woning;
- Ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht over de groene omgeving;
- Deels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- Balkon op het zuiden;
- Berging in de onderbouw.

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen en Gelderse IJssel uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doesburg, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN Mezenlaan 119  DIEREN
Brochure downloaden
Mezenlaan 119 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 205.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1962
  • Woonoppervlakte:
    86
  • Inhoud:
    199