Imboslaan 74 , Dieren

€ 225.000,-kosten koper

Aan de rand van de Vogelbuurt gelegen TUSSENWONING met 3 ruime slaapkamers en diepe tuin (16 meter) op het zuiden! Op de tweede verdieping heeft de woning een enkele nokverhoging waardoor er eenvoudig een vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden. De mogelijkheid om een woning naar eigen smaak te moderniseren, de heerlijke diepe tuin en het vrije uitzicht aan de voorzijde maken deze woning zeer interessant voor een jong gezin. Vanuit de woning wandel je in een paar minuten naar het centrum of de bossen.

Indeling
Begane grond: Entree, toiletruimte met toilet en fonteintje, trapkast met meterkast en opbergruimte, inbouwkeuken voorzien van koelkast, afzuigkap en 4 pits gasstel en toegang tot de achtertuin, woonkamer met veel licht, gashaard en toegang naar de tuin. Vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht.

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamer waarvan één v.v. wastafel en één v.v. vaste kast en badkamer met wastafel en douche.

Tweede verdieping: Vliering met een enkele nokverhoging dakkapel en CV ketel Vaillant. Door de dakkapel is de oorspronkelijke nok verhoogd en is veel ruimte op de 2de verdieping ontstaan, door het plaatsen van een vaste trap is eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren.

Tuin: Grote achtertuin met achterom. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een vrijstaande stenen berging voorzien van elektriciteit.

Bijzonderheden
- Tuin op het zuiden van ca. 90m² met vrijstaande berging;
- Vrij uitzicht aan de voorzijde;
- Ruime en lichte woonkamer;
- Goed onderhouden;
- Breed pad aan achterzijde, hierdoor een goed toegankelijke achterom;
- Projectnotaris;
- Clausule “niet zelf bewoond” van toepassing.

Dieren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken. Dieren heeft veel voorzieningen met o.a. meerdere supermarkten, basisscholen en veel verschillende winkels. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. De oprit van de A50 bereikt u in 10 autominuten.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Casper van Zadelhoff
06-37 35 62 95 / stuur een mail
Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN Imboslaan 74  DIEREN
Brochure downloaden
Imboslaan 74 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 225.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1962
  • Woonoppervlakte:
    72
  • Perceeloppervlakte:
    139
  • Inhoud:
    332