Iepenhof 45 , Dieren

€ 425.000,-kosten koper

Aan de rand van Dieren-Noord Oost gelegen royaal geschakelde eengezinswoning aan een rustige en doodlopende straat. Tegenover de woning ligt een gemeentelijk plantsoen met vijver dat begrensd wordt door een spoorlijntje voor de stroomtrein van de VSM. De woning heeft 4 slaapkamers op de 1e verdieping, een open zolder met mogelijkheden voor extra slaapkamers, een aangebouwde garage met vide en een achtertuin gelegen op het zuidwesten.

Indeling
Begane grond: Ruime hal/entree met toegang tot de garage, het toilet met fonteintje en de meterkast. Royale tuingerichte woonkamer open haard en toegang tot de verzorgde groene achtertuin. Open keuken met vrij uitzicht aan de voorzijde, keuken in ruime hoekopstelling met veel praktische bergruimte, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combioven en vaatwasser (defect).

Eerste verdieping: tochtportaal, ruime overloop, vier royale slaapkamers (19, 16, 12 en 11 m²), waarvan één met wastafel en een andere met toegang tot een balkon. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche, een wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping: tochtportaal, grote open zolderruimte met veel mogelijkheden zoals het creëren van extra slaapkamers en bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel. Hier bevindt zich ook de opstelling van de cv-combiketel.

Achtertuin: De tuin biedt veel privacy met een goede zonligging op het zuidwesten. De tuin is fraai aangelegd en goed onderhouden. Achterin de tuin bevindt zich een houten tuinhuisje en een achterom.

Garage: De brede garage is aangebouwd en van binnenuit bereikbaar (ca. 20 m², 5.63 m x 3.83 m). De garage is voorzien van elektra, een vide, een separate loopdeur en voorzien van een stalen kanteldeur.


Bijzonderheden:
- 4 ruime slaapkamers en een open zolder met mogelijkheden;
- Tuin op het zuidwesten welke veel privacy biedt;
- 2 x zonwering achterzijde;
- Windveren zijn bekleed met polyester;
- Royale aangebouwde garage;
- Gelegen in groene en gewilde woonwijk;
- Dakvlak aan de achterzijde is gelegen op het zuidwesten, ideaal voor zonnepanelen;
- Ouderdomsclausule en "niet zelf bewoond" clausule van toepassing.

Dieren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken. Dieren heeft veel voorzieningen met o.a. meerdere supermarkten, basisscholen en veel verschillende winkels. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. De oprit van de A348 bereikt u in 5 autominuten.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer aan elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN Iepenhof 45  DIEREN
Brochure downloaden
Iepenhof 45 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    184
  • Perceeloppervlakte:
    274
  • Inhoud:
    700