Hogestraat 35 , Dieren

€ 395.000,-kosten koper

In het geliefde Dieren-Zuid gelegen modern karakteristieke TWEE ONDER ÉÉN KAP WONING met een heerlijke diepe tuin van ruim 24m en eigen oprit! De woning heeft een speelse indeling door zijn schuine en ronde muren. Daarnaast geven de plafonds, van meer dan 3 meter hoog, en het vele glas een een zeer ruimtelijk effect. Op de begane grond is de woning voorzien van vloerverwarming en is instapklaar. Deze woning is zeker een bezichtiging waard!

De woning is gelegen in het hart van de historische dorpskern van Dieren Zuid. Dieren Zuid kenmerkt zich door de leuke straatjes met fraaie karakteristieke woningen en de aanwezige horeca waar je lekker kunt eten of borrelen. Daarnaast loop je zo naar de IJssel met haar prachtige uiterwaarden of het bos voor een heerlijke wandeling op de Veluwe. Het intercity station van Dieren is binnen 5 loopminuten bereikbaar voor een snelle verbinding met het openbaar vervoer. Daarnaast heeft Dieren veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport en cultuur) en zijn autowegen en steden als Arnhem, Apeldoorn, Doesburg, Doetinchem, Deventer en Zutphen goed en snel te bereiken.

Indeling:
De entree van de woning is lekker ruim. Aan de voorzijde van de woning zit de keuken. De keuken, met een L-vormig keukenblok, is voorzien van een 4-pits gas-op-glas-kookplaat met wok brander, afzuigkap, stoomoven, vaatwasser en koelkast. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ruimte woonkamer, de woonkamer geeft middels meerdere opslaande deuren toegang tot de achter- en zijtuin. Tot slot is er nog een toilet met fonteintje en een zeer ruime berging met veel opbergruimte en de opstelling voor de cv ketel (Nefit bj. 2018) en de aansluitingen voor het witgoed.

De eerste verdieping is ingedeeld met drie ruime slaapkamers (met allemaal een dakkapel) en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, toilet, wastafelmeubel en ligbad. Het plafond boven de overloop is voorzien van een dakraam waardoor het ook hier lekker licht is.

Tuin
De achtertuin is keurig en speels aangelegd. De royale berging heeft een betonvloer en is voorzien van elektra aansluiting. Aan de voorzijde bevindt zich een oprit met ruimte voor één auto.

Bijzonderheden:
- Energielabel A, geldig tot 21-12-2030;
- CV-combiketel HR Nefit, bouwjaar 2018;
- Glasvezel-aansluiting;
- Mogelijkheid voor zonnepanelen op het platte dak;
- In de koopovereenkomst wordt een clausule opgenomen dat verkoper het pand niet zelf bewoond heeft.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam (zonder punt en spatie) en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN Hogestraat 35  DIEREN
Brochure downloaden
Hogestraat 35 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 395.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Aanvaarding:
    direct
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2007
  • Woonoppervlakte:
    118
  • Perceeloppervlakte:
    235
  • Inhoud:
    463