Het Bastion 16 , Dieren

€ 435.000,-kosten koper

Op een schitterende locatie aan het IJsselgebied, comfortabel, ruimtelijk en heerlijk licht appartement op de eerste woonlaag van 111m² met een uniek riant en zonnig terras van circa 36m²! Vanaf het terras heeft u zicht op het landgoed "Hof te Dieren" met zijn fraaie tuinmuur, de Doesburgsedijk, de Doesburgse Martinikerk en de uiterwaarden met in de verte de kronkelende IJssel. Daarnaast is er een parkeergelegenheid en een extra berging in het souterrain. De woonkamer is zeer ruim en daarnaast zijn er nog 2 goed bemeten slaapkamers.

Souterrain: In de onderbouw bevindt zich de parkeergarage waar ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en daartegenover gelegen een afsluitbare privéberging. De parkeergarage is vanaf buiten toegankelijk via een op afstand bedienbare elektrische roldeur.

Indeling:
Begane grond: afgesloten hoofdentree met intercom, liftinstallatie en trappenhuis.

Entree appartement: hal, toiletruimte met fonteintje, royale inpandige berging/provisieruimte met opstelling voor de wasapparatuur, HR combiketel en mechanische ventilatie-unit.
Heerlijk lichte en ruimtelijke woonkamer met een parketvloer en een prachtig vrij uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel. Vanuit de woonkamer middels de schuifpui toegang tot het bijzonder royale terras van circa 36m² met zeer gunstige oriëntatie (zuid) waardoor u de gehele dag van de zon kunt genieten. Gedeeltelijk open keuken in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en een leuk zicht op de Dierense toren. Royale ouderslaapkamer voorzien van screen en een schuifdeur naar de badkamer. De ruime badkamer beschikt over een douche, wastafel, bidet en 2e toilet. Tweede slaapkamer van 10m².

Bijzonderheden:
- Heerlijk licht appartement met bijzonder royaal terras en fascinerend panoramisch uitzicht.
- Het unieke terras wordt door de VvE nog voorzien van een nieuwe coating op de vloer.
- Laat u verrassen door het prachtige landschap dat u vanaf uw terras of comfortabele appartement steeds weer een afwisselend uniek en kleurrijk schouwspel biedt.
- Het appartement is goed onderhouden en tevens uitstekend geïsoleerd en voorzien van meranti kozijnen met draai-kiepramen.
- Het complex beschikt over een actieve vereniging van eigenaren die het beheer uitbesteed heeft aan een professionele partij. Maandelijkse servicekosten € 198,--.
- Verwarming en warm water middels HR cv-combiketel.
- Behalve dat u beschikt over het gemak van een parkeergarage met eigen parkeerplaats en berging bevindt er zich direct voor het Bastion een ruime parkeervoorziening voor uw gasten.

Het Bastion bevindt zich op loopafstand van het openbaar vervoer (bus/intercitystation) en is per auto ook goed te bereiken dankzij de ligging nabij de uitvalswegen.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN Het Bastion 16  DIEREN
Brochure downloaden
Het Bastion 16 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 435.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1993
  • Woonoppervlakte:
    111
  • Inhoud:
    359