Haagbeukhof 8 , Dieren

€ 360.000,-kosten koper

Deze goed onderhouden tussenwoning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Dieren Noord-Oost en in een bosrijke omgeving. U bevindt zich niet alleen op loopafstand van het Nationaal Park Veluwezoom maar uw eigen achtertuin, gelegen op het zuidwesten, geeft uitzicht op een prachtige groen bos. De woning is voorzien van een moderne keuken en badkamer, is deels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en vloerverwarming op de begane grond. Kortom een ideaal gezinshuis welke zo te betrekken is!

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast met moderne groepenkast en verdeler vloerverwarming, tuingerichte woonkamer deur naar tuin en open trap naar de verdieping (bovenaan de trap afsluitbaar), half open keuken met hoge kastenwand en keukenblok in L-vormige opstelling. De keuken is voorzien van een composiet blad en de benodigde inbouwapparatuur: koel-vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven, inductie kookplaat en afzuigkap.

1e verdieping: royale overloop, zowel aan de voor- als achterzijde vinden we een woningbrede slaapkamer voorzien van een kastenwand (19 en 15m²). De slaapkamer aan de achterzijde is eenvoudig op te splitsen in 2 slaapkamers. De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel met spiegelkast, toilet, designradiator en mechanische afzuiging.

2e verdieping: voorzolder met dakraam, opstelling van de cv-combiketel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger, 4e slaapkamer (15m²).

Bijzonderheden:
- energielabel B, geldig tot 29-07-2025;
- cv-ketel Nefit Topline, bouwjaar 2009;
- vloerverwarming begane grond;
- volledig voorzien van dubbel glas, grotendeels HR++;
- goten geheel vernieuwd in 2022;
- rookkanaal aanwezig, palletkachel ter overname;
- elektrisch bediende buitenzonwering en screens;
- parkeerplek op eigen terrein.

Dieren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken. Dieren heeft veel voorzieningen met o.a. meerdere supermarkten, basisscholen en veel verschillende winkels. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. De oprit van de A348 bereikt u in 5 autominuten.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer aan elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN Haagbeukhof 8  DIEREN
Brochure downloaden
Haagbeukhof 8 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 360.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1977
  • Woonoppervlakte:
    127
  • Perceeloppervlakte:
    140
  • Inhoud:
    430