Fazantlaan 101 , Dieren

€ 300.000,-kosten koper

Twee-onder-één-kap, nok verhogende dakkapel, 4 slaapkamers, een zonnige zij- en achtertuin en 3 praktische schuurtjes. Deze kenmerken leiden naar deze heerlijke eengezinswoning aan de Fazantlaan 101 in Dieren. De woning is recent voorzien van een moderne keuken en heeft een heerlijke overkapping aan het huis die als verlengstuk van je woonkamer dient en waar je tot in de late uurtjes buiten kan zitten. Gelegen in de populaire “Vogelbuurt” met vrij uitzicht over de ruim opgezette groene omgeving. Vanuit de woning wandelt u in een paar minuten naar het centrum, het treinstation, maar ook het bos!

Indeling:
Begane grond: hal/entree, toilet, kelderkast met hierin een moderne groepenkast, doorzon woonkamer met extra zijraam waardoor deze prettig licht is, half open keuken welke in 2020 is vernieuwd. De keuken is uitgerust met Bosch apparatuur, te weten: een koelkast, stoomoven, inductiekookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers voorzien van laminaatvloeren, lichte badkamer met douche v.v. glazen douchewand, modern wastafelmeubel met brede wastafel en mechanische ventilatie.

2e verdieping: vast trap naar zolder met dubbele nok verhogende dakkapel, slaapkamer met veel licht door de ramen aan zowel de voor- als achterzijde, washok met aansluitingen voor het witgoed en de opstelling van de cv-combiketel.

Tuin: De woning heeft een diepe achtertuin maar ook een riante tuin aan de zijkant van de woning. De zijtuin biedt veel privacy en is een heerlijke loungehoek. Het tuinhuisje zorgt voor praktische bergruimte. Aan de achtergevel zit over de gehele breedte een fraaie overkapping. Deze is voorzien van ingebouwde spotjes en screens. Achter in de tuin vinden we nog een stenen en een houten schuur. Middels een afsluitbare poort is er toegang tot het achterpad.

Mist u wat woonruimte? De woning kan nog naar wens worden uitgebouwd zowel naar de achter- als zijkant van de woning!

Bijzonderheden:
- Instapklaar!;
- Energielabel D, geldig tot 15-11-2033;
- Vloer-, muur-, en dakisolatie (grotendeels);
- Nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas;
- Cv-combiketel Nefit, bouwjaar 2014;
- Een vrijstaande stenen schuur, houten schuur en houten tuinhuis;
- Diverse screens;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen en Gelderse IJssel uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN Fazantlaan 101  DIEREN
Brochure downloaden
Fazantlaan 101 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 300.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1962
  • Woonoppervlakte:
    91
  • Perceeloppervlakte:
    200
  • Inhoud:
    275