Diderna 11 a, Dieren

€ 330.000,-kosten koper

Midden in het hart van Dieren hebben wij een zeldzaam mooi appartement in de verkoop gekregen. Hoogwaardig, luxe en energiezuinig (A+!) zijn de belangrijkste kenmerken van dit appartement. Het pand is in 2020 getransformeerd en er zijn 7 appartementen gerealiseerd. Je zou dus bijna kunnen spreken van nieuwbouw. Het appartement is gasloos gebouwd, wordt verwarmd (vloerverwarming) en voorzien van warmwater middels een warmtepomp en is volledig geïsoleerd. De eigenaren hebben het appartement tot slot hoogwaardig en luxe afgewerkt: mooie materialen, een luxe keuken en een strakke badkamer. De ligging is ideaal direct boven alle winkels en voorzieningen. Maar ook het centraal station, de bosrand en de IJssel liggen op korte afstand.

Komt u ook een kijkje nemen?

Indeling:
Begane grond: Centrale entree met brievenbussen, entree gebouw met een trappenhuis en een lift.

1e verdieping: Entree appartement, hal, meterkast, toilet v.v. wandcloset en een fonteintje, berging met de opstelling van de warmtepomp en de mechanische afzuiger. Luxe keuken met een (schier)-kookeiland en een hoge kastenwand v.v. inbouwapparatuur, te weten: kookplaat met ingebouwde afzuiging, kokend water kraan, vaatwasser, koel-vriescombinatie en een combioven. Daarnaast is de keuken uitgerust met een apothekerskast, granieten blad met spatrand, inbouwspots en verlichte lades. Woonkamer over de gehele breedte van het appartement. Aan de straatzijde komt veel licht binnen door de grote glazen puien. Eén daarvan betreft een schuifpui die toegang geeft tot het terras welke is gelegen op het zuidwesten. Twee elektrisch bedienbare zonwering zorgen voor de nodige schaduw op warme dagen.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot een werkkamer/berging. Deze heeft de afmeting van een slaapkamer (8m²) maar heeft geen daglichttoetreding. Terug in de hal vinden we nog een washok, met aansluitingen voor een wasmachine en een droger, en de royale slaapkamer (15 m²) met badkamer en suite. Een schuifdeur geeft toegang tot deze badkamer. Deze is voorzien van een toilet, inloopdouche met glazen deur, wastafelmeubel, zwevende badkamerkast en een verwarmde en verlichte spiegel. De badkamer wordt geventileerd middels een mechanische afzuiger.

In de onderbouw van het gebouw vinden we een berging, grotendeels voorzien van gipswanden en voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Energielabel A+, geldig tot 08-10-2031
- Gehele appartement voorzien van een fraaie PVC-vloer;
- Massieve Svedex binnendeuren;
- Kan tegen meerprijs geheel gemeubileerd (turn-key) worden opgeleverd;
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 75,-;
- Toegankelijk voor ouderen: appartement is drempellos en v.v. lift;
- Laatste appartement aan de galerij dus privacy.

Dieren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken. Dieren heeft veel voorzieningen met o.a. meerdere supermarkten, basisscholen en veel verschillende winkels. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. De oprit van de A348 bereikt u in 5 autominuten.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN Diderna 11 a DIEREN
Brochure downloaden
Diderna 11 a - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 330.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Aanvaarding:
    direct
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1999
  • Woonoppervlakte:
    83
  • Inhoud:
    307