de Vlashegge 44 , Dieren

€ 289.500,-kosten koper

Starters en gezinnen opgelet! Ben jij op zoek naar je eerste of volgende woning, dan hebben wij goed nieuws. Graag stellen wij deze moderne tussenwoning, met een zo goed als nieuwe keuken, aan je voor. De woning is op de begane grond en 1e verdieping keurig afgewerkt en de zolder is nog geheel naar eigen wens in te delen. Een extra slaapkamer en zelfs een vliering behoort tot de mogelijkheden!

De woning is gelegen in het gewilde en kindvriendelijke Dieren Noordoost. Parkeren doe je op je eigen oprit. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk en recent voorzien van nieuwe schuttingen. Een stenen berging zorgt voor een fijne klusplek en de nodige opbergruimte.

Indeling:
Begane grond: Entree, meterkast, garderobe-nis, toilet met fonteintje, lichte en tuingerichte woonkamer. De trapkast is verkleind waardoor de woonkamer groter en praktischer is geworden. De moderne half open keuken in L-vormige opstelling uit 2020 is voorzien van: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combioven en een koelkast met vriesvak. Daarnaast is de keuken voorzien van inbouwspots en plintverwarming.

1e verdieping: op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers (12, 10 en 6m²). De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Daarnaast zijn de aansluitingen voor een tweede toilet op de badkamer aanwezig.

Zolder: De zolder is nu nog 1 open ruimte. Hier vinden we de opstelling van de cv-combiketel en de mechanische afzuiger (niet meer in gebruik). Het is eenvoudig om hier ook een aansluiting te maken voor een wasmachine en een droger. De zolder is lekker hoog en het realiseren van een slaapkamer met eventueel daarop een vliering is mogelijk. De ruimte kan nog verder uitgebreid worden door het plaatsen van een dakkapel.

Bijzonderheden:
- Energielabel B;
- Volledig geïsoleerd;
- CV-combiketel Remeha Calenta, bouwjaar 2012;
- Vrijstaande stenen berging v.v. elektra;

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen en Gelderse IJssel uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor dit woonhuis is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN de Vlashegge 44  DIEREN
Brochure downloaden
de Vlashegge 44 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 289.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    73
  • Perceeloppervlakte:
    148
  • Inhoud:
    325