De Heeren van Johanneshof (bouwnummer 1) 0 ong, Dieren

€ 725.000,-vrij op naam

Op een prachtige plek, op steenworpafstand van de IJssel, mogen wij drie luxe vrijstaande herenhuizen aan de Johanneshof in Dieren aanbieden: de Heeren van Johanneshof. Hier heeft u de mogelijkheid om één van deze woningen tot uw droomhuis te maken. Met een ruime tuin en de duurzaamste technieken, een royale woonkeuken en een badkamer voorzien van alle gemakken.

Woont u over een tijdje in één van deze drie prachtige herenhuizen, in deze karakteristieke en sfeervolle wijk in Dieren?

Veel ruimte in en om het huis
De herenhuizen van de Heeren van Johanneshof zijn beschikbaar in twee verschillende types, die stuk voor stuk uitblinken in sfeer en luxe dankzij hun bijzondere metselwerk en authentieke kappen. De herenhuizen zijn onderdeel van een deelproject in het historische gedeelte van Dieren-Zuid, waarvan een deel al gerealiseerd is. Overal is over nagedacht: zo is er veel ruimte in en om het huis. Daarnaast worden de duurzaamste technieken ingezet en geniet u van een zeer comfortabel woonklimaat. Alle herenhuizen beschikken over een bijzondere uitbouw aan de voorzijde, dit geeft uw huis een statige entree. Bij binnenkomst wordt u overweldigd door een royale woonkamer en een open keuken. Eventueel kunt u nog extra ruimte creëren door te kiezen voor een uitbouw, die behoort tot de optielijst. Met de openslaande tuindeuren stapt u uw tuin in. De herenhuizen staan op royale kavels. Hierdoor is niet alleen de woning ruim, maar geniet u ook van een riante tuin. Vanuit de openslaande tuindeuren staat u binnen één stap in uw lichte tuin met veel privacy. In de tuin bevindt zich ook een buitenberging.

Duurzaam comfort:
* Bijna energieneutrale woning
* Uitstekend geïsoleerd en geventileerd
* Luchtwarmtepomp voor warmte in de winter en koeling in de zomer
* Ventilatie met warmteterugwinning
* Zonnepanelen
* Geheel voorzien van vloerverwarming
* Gasloos wonen (warmtepomp)
* Vloerverwarming op iedere verdieping

Een locatie vol historie en karakter
De Heeren van Johanneshof staan met drie royale herenhuizen te schitteren in de groene omgeving en tussen de monumentale panden aan de Zutphensestraatweg. Karakteristiek, vol charme en gelegen in de nabijheid van de IJssel. Deze wondermooie natuur is iets wat deze omgeving al jaren typeert en is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen.

Binnen no-time staat u midden in het dorp Dieren, waar verschillende winkelmogelijkheden zijn en u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Liever een dagje uit of een grotere stad bezoeken? Steden als Zutphen, Doesburg en Arnhem liggen binnen handbereik en zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Hier kunt u genieten van de gezellige en bruisende sfeer van de Hanzesteden. Om de rust op te zoeken ligt Nationaal Park Veluwezoom om de hoek.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
De Heeren van Johanneshof (bouwnummer 1) 0 ong DIEREN De Heeren van Johanneshof (bouwnummer 1) 0 ong DIEREN De Heeren van Johanneshof (bouwnummer 1) 0 ong DIEREN De Heeren van Johanneshof (bouwnummer 1) 0 ong DIEREN De Heeren van Johanneshof (bouwnummer 1) 0 ong DIEREN De Heeren van Johanneshof (bouwnummer 1) 0 ong DIEREN De Heeren van Johanneshof (bouwnummer 1) 0 ong DIEREN De Heeren van Johanneshof (bouwnummer 1) 0 ong DIEREN
Brochure downloaden
De Heeren van Johanneshof (bouwnummer 1) 0 ong - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Koopsom
    € 725.000,- vrij op naam
  • Soort woonhuis:
    herenhuis, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    200
  • Inhoud:
    740