Buitensingel 38 , Dieren

€ 235.000,-kosten koper

Leuke starterswoning gelegen aan de rand van de gewilde Koninginnebuurt op loopafstand van het centrum, het station en de bosrand. De woning heeft een royale L-vormige woonkamer en een keuken in de uitbouw. Daarnaast heeft de woning een kelder, 2 slaapkamer en een royale bergzolder. De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van een overkapping met gezellige bar, een schuurtje met nok en een eigen achterom.

Indeling:
Begane grond: Entree, ruime hal met toegang tot de meterkast, de fijne provisiekelder en het toilet. Het toilet is recent vernieuwd en v.v. een hangend toilet, design radiator, waskom en een achterwand afgewerkt met stijlvolle geglazuurde metrotegeltjes. De L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 32 m² en is v.v. een rookkanaal voor bijvoorbeeld een houtkachel. In de uitbouw van de woning vinden we een eenvoudige keuken met 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Ook zijn er aansluitingen voor een vaatwasser en een wasmachine aanwezig.

1e verdieping: ruime overloop met opstelling cv-ketel, 2 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer is uitgerust met een airco, vaste kast en toegang geeft tot een dakterras. De slaapkamer aan de voorzijde is momenteel in gebruik als werkkamer, ook hier vinden we een vaste kast. De badkamer is v.v. een douchecabine, wastafel en een 2e toilet.

Vliering: Middels een vlizotrap op de overloop is de bergzolder bereikbaar.

Tuin: De gezellige en fraai aangelegde achtertuin is voorzien van een overkapping met bar en een vrijstaande vrijstaande stenen schuur. De schuur is voorzien van elektra en een met pannen gedekte nok. De tuin heeft een eigen achterom. In de voortuin is er plek voor 1 auto.

Bijzonderheden:
- Energielabel F, geldig tot 12-07-2028;
- CV-combiketel Nefit, bouwjaar ca. 2008;
- Airco uit 2022;
- Deels gevelisolatie, deels dubbel glas en geïsoleerde zoldervloer;
- Dakgoten en zinkwerk vernieuwd;
- Riolering uitgevoerd in PVC;
- Schilderwerk en kozijnen hebben aandacht nodig;
- Buitenkraan;
- Recht van overpad over oprit buurpand.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN Buitensingel 38  DIEREN
Brochure downloaden
Buitensingel 38 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 235.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1934
  • Woonoppervlakte:
    100
  • Perceeloppervlakte:
    164
  • Inhoud:
    429