Ambachtstraat 65 , Dieren

€ 285.000,-kosten koper

Gelegen nabij het centrum van Dieren ligt deze over de gehele breedte uitgebouwde hoekwoning op een royaal perceel met schuur, dubbele garage en oprit. De ruimte, zonnige tuin, dubbele garage en het parkeren op eigen terrein aan de voorzijde maken deze woning zeer interessant voor starters en klussers! De winkels zijn op loopafstand en er zitten zowel basisscholen als een middelbare school in de buurt. Ook zit er om de hoek een bushalte en is het treinstation van Dieren op loopafstand bereikbaar. Kortom een leuke woning voor mensen met verschillende behoeftes.

Indeling
Begane grond: hal/entree met toilet, trapkast met met moderne groepenkast en doorloop naar de ruime woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de half open keuken voorzien van een eenvoudige, maar nette inbouwopstelling. De keuken is voorzien van een composiet blad, gasfornuis, afzuigkap en een vaatwasser. De tuingerichte woonkamer heeft een massief houten vloer en originele schouw.

1e verdieping: overloop, riante slaapkamer aan de voorzijde van de woning met vaste kast. Twee kleinere slaapkamers aan de achterzijde waarvan één voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur. Eenvoudige badkamer met inloopdouche en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van kunststof kozijnen.

Vliering: met vlizotrap te bereiken bergzolder. Tevens bevindt zich hier de cv-opstelling (Remeha, 2019).

Bijzonderheden
- Energielabel E, geldig tot 04-03-2034;
- CV-ketel Intergas Xtreme bjr 2020;
- Dak- en vloerisolatie;
- 1e verdieping voorzien van kunststof kozijnen met triple glas;
- 1e verdieping voorzien van rolluiken op zonne-energie;
- Over de volle breedte uitgebouwd;
- Ruime en lichte woonkamer;
- Zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten;
- Dubbele garage, stenen garage voorzien van elektra, water, afvoer en verwarming;
- Gelegen nabij het centrum van Dieren.

Omgeving:
Dieren heeft veel voorzieningen (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation en goede busverbindingen) en een prachtig buitengebied met de Veluwse bossen en Gelderse IJssel uiterwaarden. Steden als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Deventer en Zutphen, maar ook autowegen zijn goed en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN Ambachtstraat 65  DIEREN
Brochure downloaden
Ambachtstraat 65 - DIEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1961
  • Woonoppervlakte:
    75
  • Perceeloppervlakte:
    350
  • Inhoud:
    285