Ursula van Raesfeltlaan 37 , De steeg

€ 475.000,-kosten koper

Prijs van de woning betreft een koopsom.

Deze helft van dubbel is gelegen op steenworp afstand van het Landgoed Middachten, de IJssel en de Veluwe. De woning heeft 4 slaapkamers, een aangebouwde stenen garage en een ruime oprit voor meerdere auto's. De onder architectuur aangelegde achtertuin biedt veel privacy door de zorgvuldig aangelegde hagen. Aan de voorzijde heeft de woning een vrij uitzicht. De woning is goed onderhouden en aan de afwerking is veel zorg en aandacht besteed. Kortom een fijn gezinshuis op een prachtige locatie op zoek naar een nieuwe eigenaar!

Indeling:
Begane grond: entree van de woning, hal, toilet met fonteintje, toegang tot de woonkamer. Door slim met de ruimte om te gaan is de woonkamer wat verbreed en door gebruik van glas valt er via de hal extra licht in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een keurige laminaatvloer en travertin vensterbanken. Bij de eettafel vinden we een glazen pui tot op de grond, hierdoor haal je het buitengevoel optimaal naar binnen. De half open keuken is voorzien van een travertin vloer, heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur, te weten: oven, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. Tevens is er een aansluiting aanwezig voor een vaatwasser of een wasmachine.

1e verdieping: overloop, aan de achterzijde van de woning vinden we 2 slaapkamers van een goed formaat (12 en 9 m2). De ouderslaapkamer met inbouwkasten bevindt zich aan de voorzijde (16 m2) en heeft een badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een wandcloset, wastafelmeubel met dubbele wastafel, een douche en mechanische afzuiging. De badkamer wordt verwarmd middels een radiator met een vlakke afwerking, voor het drogen van de handdoeken is er een design radiator aanwezig.

2e verdieping: op de royale voorzolder zijn de aansluitingen voor het witgoed aanwezig. Deze wasruimte is af te sluiten middels verticale lamellen. Hierdoor verandert de voorzolder in een extra zitkamertje. Tot slot een 4e slaapkamer met dakraam en wastafel. Het plaatsen van een woningbrede dakkapel aan de voor- en achterzijde behoort tot de mogelijkheden. Middels schuifdeuren is de ruimte onder de schuine kap optimaal benut als extra bergruimte. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld koffers, extra stoelen en de winterkleding.

Tuin: De sfeervolle achtertuin is voorzien van 3 terrassen, achterin de tuin voor de ochtendzon, bij de woning voor een plek in de schaduw en een leeshoekje. In de tuin is een waterpartij aanwezig met een molensteen waaruit zachtjes water omhoog borrelt. Dit zorgt voor een leuke sfeer en een rustgevend geluid. Zowel bij de woning als in de tuin is een elektrapunt aangelegd. Daarnaast zijn er 3 inschakelbare lichtpunten om de tuin gezellig te verlichten.


Bijzonderheden:
- dak- en muurisolatie;
- grotendeels dubbel glas;
- energielabel D, geldig tot 18-05-2032;
- cv-ketel Vaillant HR, bouwjaar 2017;
- deels voorzien van kunststof kozijnen en screens;
- tuin voorzien van elektra- en 3 lichtpunten;
- buitengevel opnieuw gevoegd;
- voldoende parkeergelegenheid, op de oprit en in de straat.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG Ursula van Raesfeltlaan 37  DE STEEG
Brochure downloaden
Ursula van Raesfeltlaan 37 - DE STEEG
Kenmerken
  • Overdracht
  • Koopsom
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1970
  • Woonoppervlakte:
    127
  • Perceeloppervlakte:
    242
  • Inhoud:
    454