Parkweg 7 , De steeg

€ 495.000,-kosten koper

In de nabijheid van het bos, met een glooiende overgang vanuit uw achtertuin naar Nationaal Park “De Veluwezoom” ligt deze geriefelijke bungalow met inpandige garage.

Begane grond: Entree, hal, toilet met fontein, woonkamer met schuifpui naar royale serre met vrij uitzicht over achterliggende weilanden, open keuken voorzien van inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur, slaapkamer (voorheen 2 en weer eenvouidig 2 slaapkamers van te maken), badkamer met wastafelmeubel, grote inloopdouche, 2e toilet en doorloop naar ruime 2e slaapkamer met balkon.

Souterrain: Provisieruimte, inpandige verwarmde garage met elektrisch bedienbare garagedeur en aansluitingen voor de was apparatuur, stookruimte met cv-opstelling.

Tuin: Zonnige tuin op het zuidwesten met aan de achterzijde vrij uitzicht over de weilanden en met meerdere houten bergingen en 3 voormalige stallen met zadelkamer.

Algemeen: Inhoud ca. 600 m³, woonoppervlakte ca. 128 m ², perceel oppervlakte 1408 m², de woning wordt centraal verwarmd middels een combiketel en is voorzien van extra dubbel glas en elektronische gevelventilatie zodat u geen overlast ondervindt van de spoorlijn.

De Steeg ligt ten oosten van Arnhem, tussen De IJssel en Nationaal Park Veluwezoom. Met de auto bent u binnen 20 minuten in Arnhem maar voor de dagelijkse boodschappen liggen Rheden (2 km) en Dieren (5 km) dichterbij. Met het openbaar vervoer is De Steeg goed bereikbaar. Het natuurgebied de Posbank (Nationaal Park De Veluwezoom) ligt op loopafstand van de woning.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Edith Nooteboom
06-53551560 / stuur een mail
Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG Parkweg 7  DE STEEG
Brochure downloaden
Parkweg 7 - DE STEEG
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 495.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Woonoppervlakte:
    128
  • Perceeloppervlakte:
    1408
  • Inhoud:
    600