Moeckenkamp 8 , De steeg

€ 880.000,-kosten koper

Direct aan het water van de Steegse Haven mogen wij deze bijzondere geschakelde woning woning aanbieden. Uiteraard geniet deze woning van een fantastisch uitzicht over het water waarbij geen dag hetzelfde is. De ligging van de woning is ook ideaal, dus direct aan het water (IJssel, Valeplas, Gieseplas en Lathumse Plas), maar ook op steenworp afstand van de Veluwse bossen. Maar kijkt u eens naar de faciliteiten van deze levensloopbestendige woning zelf: slaapkamer en badkamer op de begane grond, lift (souterrain en begane grond), een binnenzwembad, 2 garages (3e bij te kopen) en volledig onderkelderd (souterrain).

De woning is nagenoeg vrijstaand en enkel de garage grens aan het buurpand. Naast de 2 garages bij de woning wordt er een 3e garage te koop aangeboden. Deze garage is uitgerust met een nok en is 23m2 groot. Deze garage is niet los te koop.

Indeling:
Souterrain: bereikbaar via trap, lift of buitenom via de garage. Gang, inpandige garage van 30m2 voorzien van elektrische kanteldeur, 2 multifunctionele ruimtes momenteel in gebruik als hobbykamer en ontspanningsruimte, zwembad. Het zwembad wordt elektrisch verwarmd, is voorzien van een hydrojet. Bij het zwembad is een douche. Tot slot is er een technische ruimte met krachtstroom, o.a. de aansluiting voor de wasmachine en droger, de opstelling van de cv-ketel en de centrale stofzuiger. Het souterrain is voorzien van vloerverwarming en radiatoren.

Begane grond: entree, hal, royale woonkamer, open keuken (bouwjaar 2021) voorzien van inbouwapparatuur, te weten: inductiekookplaat, afzuigkap, combioven en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de serre, vanuit de serre is er toegang tot de inpandige garage welke is voorzien van een zolder. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de slaapkamer met inbouwkast en de badkamer. Deze is voorzien van een toilet, inloopdouche met infrarood paneel en een wastafelmeubel. Ook deze verdieping is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: bereikbaar via trap. Overloop, royale L-vormige slaapkamer met inbouwkasten en toegang tot een balkon. De kamer heeft veel bergruimte, screens en een airco. Aan de voorzijde vinden we een tweede slaapkamer en de badkamer. Deze is voorzien van toilet, bidet, douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
- energielabel A, geldig tot 25-01-2034;
- cv-combiketel Remeha, bouwjaar 2023;
- 26 zonnepanelen;
- Kunststof kozijnen;
- Airconditioning;
- Buitenpomp voor zwembad en garage;
- Nabij de jachthaven van WSV de Engel.

De Steeg ligt ten oosten van Arnhem, tussen De IJssel en Nationaal Park Veluwezoom. Met de auto bent u binnen 20 minuten in Arnhem maar voor de dagelijkse boodschappen liggen Rheden (2 km) en Dieren (5 km) dichterbij. Met het openbaar vervoer is De Steeg goed bereikbaar. Het natuurgebied de Posbank (Nationaal Park De Veluwezoom) ligt op loopafstand van de woning.

Voor dit woonhuis is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG Moeckenkamp 8  DE STEEG
Brochure downloaden
Moeckenkamp 8 - DE STEEG
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 880.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1989
  • Woonoppervlakte:
    225
  • Perceeloppervlakte:
    605
  • Inhoud:
    830