Moeckenkamp 11 , De steeg

€ 750.000,-kosten koper

Dit prachtige vrijstaande woonhuis met een zo nog mooier uitzicht op het water van de Steegse Haven is nu beschikbaar. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Hiermee heeft de woning ook een mooi energielabel A verkregen. De woning is voorzien van een kelder, serre, bijkeuken en inpandige garage met dubbele oprit. Op de begane grond vinden we een extra werkkamer, welke ook als slaapkamer te gebruiken is. Het levensloopbestendig maken van deze woning behoort zeker tot de mogelijkheden. De ligging van de woning is ook ideaal, dus direct aan het water (IJssel, Valeplas, Gieseplas en Lathumse Plas), maar ook op steenworp afstand van de Veluwse bossen.

Eventueel is er in de straat nog een extra garage te koop. Deze garage is uitgerust met een nok en is 23m2 groot.

Indeling:
Begane grond: entree van de woning, ruime hal, toilet, meterkast met moderne groepenkast, werkkamer (ook te gebruiken als slaapkamer), L-vormige woonkamer met een prachtig uitzicht over het water, serre, royale keuken met U-vormig keukenblok. De keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en een combioven. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de kelder en de bijkeuken. De bijkeuken geeft vervolgens weer toegang tot de tuin en de inpandige garage. Deze is voorzien van elektra, verwarming, vaste kastruimte en heeft dubbele houten garagedeuren.

1e verdieping: overloop, royale ouderslaapkamer (17m²) met toegang tot het balkon, badkamer met dakkapel, ligbad, douche en wastafelmeubel met dubbele wastafel. Separaat is er op de 1e verdieping een toilet aanwezig. Aan de voorzijde van de woning vinden we 2 slaapkamers van beide 6m². Boven de garage bevindt zich de 4e slaapkamer met dakkapel. In deze ruimte zitten ook de aansluitingen voor de wasmachine/droger en de opstelling van de cv-combiketel. Deze ruimte, ca. 20m², is voor meerdere doeleinden geschikt en kan zelfs opgedeeld worden in 2 ruimtes.

Vliering: vlizotrap naar bergzolder (ca. 1,6m hoog).

Kelder: droge en geheel betegelde kelderruimte met veel bergruimte.

Bijzonderheden:
- energielabel A, geldig tot 17-01-2034;
- cv-combiketel Nefit HR, bouwjaar 2010;
- Begane grond v.v. vloerverwarming (behalve bijkeuken en garage);
- 14 zonnepanelen, bouwjaar 2021;
- Airconditioning op de ouderslaapkamer, bouwjaar 2019;
- Erker v.v. screens;
- Begane grond deels en 1e verdieping volledig v.v. kunststof kozijnen;
- Nabij de jachthaven van WSV de Engel.

De Steeg ligt ten oosten van Arnhem, tussen De IJssel en Nationaal Park Veluwezoom. Met de auto bent u binnen 20 minuten in Arnhem maar voor de dagelijkse boodschappen liggen Rheden (2 km) en Dieren (5 km) dichterbij. Met het openbaar vervoer is De Steeg goed bereikbaar. Het natuurgebied de Posbank (Nationaal Park De Veluwezoom) ligt op loopafstand van de woning.

Voor dit woonhuis is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG Moeckenkamp 11  DE STEEG
Brochure downloaden
Moeckenkamp 11 - DE STEEG
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1990
  • Woonoppervlakte:
    166
  • Perceeloppervlakte:
    570
  • Inhoud:
    690