Wilhelminastraat 14 , Brummen

€ 795.000,-kosten koper

Zoekt u een volledig gerenoveerde, uitgebouwde én vrijstaande dorpsboerderij met slaap- en badkamer op de begane grond? Dan hebben wij iets voor u!

In het oude centrum van Brummen gelegen woonhuis dat levensloopbestendig is, beschikt over een zeer ruim perceel van 1.150 m²(!), een prachtig groene achtertuin gelegen op het zuiden, een Drentse kapschuur en overkapping en een eigen oprit met voldoende parkeermogelijkheid.

Indeling.
Begane grond: Royale hoofdentree naar centrale hal met toegang tot de kelder. Ruime woonkamer (ca. 33 m²) met strakke PVC-vloer, inzethaard en veel ramen waardoor het een prachtige lichte ruimte is met uitzicht op de tuin. Vanuit de woonkamer is er middels openslaande tuindeuren toegang tot het zonnige terras dat gelegen is op het zuiden.
Vanuit de woonkamer via de en-suite deuren komt u in de woonkeuken (ca. 12 m²) welke is voorzien van een luxe inbouwkeuken en inbouwapparatuur te weten: kookplaat, afzuigkamp, combi-oven/combimagnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser, quooker, warmhoud lade en opberg lade. Aangrenzend de eetkamer (ca. 15 m²) met ruimte voor een gezellige grote tafel waar u heerlijk kunt tafelen met een goed gezelschap.
Masterslaapkamer (ca. 15 m²) met vernieuwde luxe badkamer (bjr. 2017), voorzien van een ligbad, een ruime inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en toilet. Bijkeuken met stortbak en aansluitingen voor de wasapparatuur, separaat gastentoilet en zijentree.

1e verdieping: royale overloop met veel bergruimte onder de schuine kanten, 4 slaapkamers waarvan 2 met dakkapel (ca. 12, 12, 9 en 7 m²), nette badkamer met douche, wastafel en toilet.

Algemeen: Perceeloppervlakte 1.150 m², inhoud ca. 600 m³, bouwjaar ca. 1875, doch in 2006 volledig gerenoveerd en uitgebouwd (woonkeuken/erker). Voorzien van centrale verwarming (Nefit HR combi ketel, ca. 16 jaar oud.) Het onderhoudsniveau is uitstekend, zo is recentelijk het volledige buitenschilderwerk uitgevoerd.

Bijzonderheden:
- De woonboerderij is volledig geïsoleerd.
- Vloerverwarming gehele begane grond.
- Voorzien 8 zonnepanelen.
- Mogelijkheid gelijkvloers wonen.
- Grondwaterpomp met 3 tappunten in tuin.
- Robot grasmaaier.
- Waterornament in gazon.
- Twee grote en luxe horeca terras parasols, inclusief verwarming en verlichting.

Dit is een unieke kans om een prachtige woning te kopen in het centrum van het dorp met alle voorzieningen op loopafstand. Deze woning biedt veel privacy, rust en ruimte en is ideaal voor zowel jonge gezinnen en ouderen die op zoek zijn naar een combinatie van stedelijk en landelijk wonen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme en de vele mogelijkheden van deze woning.

Het huis is gunstig gesitueerd in het oude, historische dorpscentrum met alle voorzieningen en op loopafstand van NS-station en scholen. Het dorp Brummen ligt in een prachtige woon- en leefomgeving. De uiterwaarden van de Gelderse IJssel en de oude bossen van de Veluwezoom omringen het dorp en nodigen uit tot prachtige wandel- en fietstochten. Landgoed Groot Engelenburg met zijn golfbaan ligt op 10 minuten wandelen vanaf het huis evenals het overdekte zwembad Rhienderoord. De Hanzesteden Zutphen en Deventer, maar ook Arnhem, Apeldoorn en autowegen (A1, 12 en 50) zijn makkelijk en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN Wilhelminastraat 14  BRUMMEN
Brochure downloaden
Wilhelminastraat 14 - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 795.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1875
  • Woonoppervlakte:
    180
  • Perceeloppervlakte:
    1150
  • Inhoud:
    600