Sleutelbloem 2 , Brummen

€ 399.000,-kosten koper

In een prettige woonwijk gelegen goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning met oprit, riante garage, prettige tuin met overkapping en 3 slaapkamers. De ideale gezinswoning!

Indeling
Begane grond: ruime hal met toilet en meterkast. Doorloop naar de aan de voorzijde van de woning gesitueerde woonkamer met veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woning vindt u de open keuken met inbouwopstelling v.v. alle benodigde apparatuur (gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combi-oven). De begane grond is grotendeels v.v. een nette pvc-vloer en rolluiken.

1e verdieping: overloop met vaste kast, master bedroom aan de voorzijde met toegang tot het balkon, verzorgde badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafel, 2e slaapkamer.

2e verdieping: met vaste trap te bereiken zolderverdieping met royale voorzolder. Hier bevindt zich de cv-opstelling en tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur,, 3e slaapkamer welke ook uitermate geschikt is als thuiswerkplek.

De fraai aangelegde tuin beschikt over een achterom en moderne overkapping welke tot laat in het seizoen een prettige zitplaats biedt. De ruim opgezette garage is zowel vanuit de tuin via de loopdeur als via de garagedeur aan de opritzijde bereikbaar. Daarnaast is de van origine houten gevelbekleding vervangen voor kunststof delen.

Algemeen: bouwjaar 1995, woonoppervlakte ca. 100 m², perceeloppervlakte 234 m², inhoud ca. 345 m³. De woning wordt verwarmd door middel van een cv-combiketel (2017), is voorzien van vloer-, dak-, en muurisolatie en dubbele beglazing.

Het huis is gunstig gesitueerd met alle voorzieningen en op loop-/fietsafstand van een NS-station en scholen. Het dorp Brummen ligt in een prachtige woon- en leefomgeving. De uiterwaarden van de Gelderse IJssel en de oude bossen van de Veluwezoom omringen het dorp en nodigen uit tot prachtige wandel- en fietstochten. Landgoed Groot Engelenburg met zijn golfbaan ligt op korte afstand vanaf het huis evenals het overdekte zwembad Rhienderoord. De Hanzesteden Zutphen en Deventer, maar ook Arnhem, Apeldoorn en autowegen (A1, 12 en 50) zijn makkelijk en snel te bereiken.

Aarzel niet om een bezichtiging te plannen en ontdek deze geweldige kans in Brummen!

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door de straatnaam, het huisnummer en de plaatsnaam achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN Sleutelbloem 2  BRUMMEN
Brochure downloaden
Sleutelbloem 2 - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 399.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    100
  • Perceeloppervlakte:
    234
  • Inhoud:
    345