Sleutelbloem 12 , Brummen

€ 415.000,-kosten koper

In een prettige woonwijk gelegen uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met riante oprit, garage, beschutte tuin en 3 slaapkamers. De ideale gezinswoning!

Indeling
Begane grond: ruime hal met toilet en meterkast. Doorloop naar de aan de voorzijde van de woning gesitueerde woonkamer met veel lichtinval. Aan de achterzijde van de woning en in de uitbouw vindt u de open keuken met inbouwopstelling. De begane grond is grotendeels v.v. een nette houten vloer.

1e verdieping: overloop, master bedroom met vaste kast en aan de voorzijde met toegang tot het balkon, badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafel, 2e slaapkamer.

2e verdieping: met vaste trap te bereiken zolderverdieping met royale voorzolder. Hier bevindt zich de cv-opstelling en tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur, 3e slaapkamer welke ook uitermate geschikt is als thuiswerkplek.

De beschutte tuin beschikt over een achterom. De ruim opgezette garage is zowel vanuit de tuin via de loopdeur als via de garagedeur aan de opritzijde bereikbaar.

Algemeen: bouwjaar 1995, woonoppervlakte ca. 105m², perceeloppervlakte 218m², inhoud ca. 320m³. De woning wordt verwarmd door middel van een cv-combiketel en is voorzien van vloer-, dak-, HR-beglazing en voorzien van zonnepanelen.

Het huis is gunstig gesitueerd met alle voorzieningen en op loop-/fietsafstand van een NS-station en scholen. Het dorp Brummen ligt in een prachtige woon- en leefomgeving. De uiterwaarden van de Gelderse IJssel en de oude bossen van de Veluwezoom omringen het dorp en nodigen uit tot prachtige wandel- en fietstochten. Landgoed Groot Engelenburg met zijn golfbaan ligt op korte afstand vanaf het huis evenals het overdekte zwembad Rhienderoord. De Hanzesteden Zutphen en Deventer, maar ook Arnhem, Apeldoorn en autowegen (A1, 12 en 50) zijn makkelijk en snel te bereiken.

Aarzel niet om een bezichtiging te plannen en ontdek deze geweldige kans in Brummen!

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door de straatnaam, het huisnummer en de plaatsnaam achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN Sleutelbloem 12  BRUMMEN
Brochure downloaden
Sleutelbloem 12 - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 415.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    105
  • Perceeloppervlakte:
    213
  • Inhoud:
    320