Schaepmanstraat 25 , Brummen

€ 395.000,-kosten koper

De woning aan de Schaepmanstraat 25 te Brummen is een prachtig gerenoveerde woning met moderne voorzieningen en een uitstekende afwerking.

De buitenzijde van de woning heeft een verzorgde uitstraling en is volledig geïsoleerd, wat bijdraagt aan een energiezuinige leefomgeving en comfortabel wonen. Er is de mogelijkheid tot parkeren op eigen grond, wat een handige voorziening is in deze buurt. Tevens is er ruim parkeergelegenheid rondom de woning-omgeving.

Indeling.
Begane grond: Entree, hal met trapopgang, toilet, berging, (uitgebouwde) woonkeuken en woonkamer.

1e verdieping: Overloop, 2 ruime slaapkamers en 1 kinderkamer, badkamer met inloopdouche, 2e toilet, wastafel en design radiator.

2e verdieping: vaste trapopgang, voorzolder met cv opstelling, 4e slaapkamer met dakkapel.

De gehele begane grond is voorzien van fraaie tegels, waarbij de vloerverwarming zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmte in de ruimte. De moderne keuken is uitgerust met de nieuwste apparatuur en biedt veel opbergruimte. Het is een ideale plek om culinaire hoogstandjes te bereiden en te genieten van gezellige diners met familie en vrienden.

Het woonhuis is ruim opgezet en heeft een strak gestucte plafonds en muren, wat een stijlvolle en eigentijdse uitstraling geeft. Er is een nieuwe meterkast geplaatst en aan de achterzijde is de woning uitgebouwd, waardoor er extra leefruimte is gecreëerd. Dit biedt talloze mogelijkheden voor bijvoorbeeld een gezellige zithoek, een ruime(re) eettafel of een extra werkplek.

Het huis is gunstig gesitueerd bij het dorpscentrum met alle voorzieningen en op loopafstand van NS-station en scholen. Het dorp Brummen ligt in een prachtige woon- en leefomgeving. De uiterwaarden van de Gelderse IJssel en de oude bossen van de Veluwezoom omringen het dorp en nodigen uit tot prachtige wandel- en fietstochten. Landgoed Groot Engelenburg met zijn golfbaan ligt op 10 minuten wandelen vanaf het huis evenals het overdekte zwembad Rhienderoord. De Hanzesteden Zutphen en Deventer, maar ook Arnhem, Apeldoorn en autowegen (A1, 12 en 50) zijn makkelijk en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN Schaepmanstraat 25  BRUMMEN
Brochure downloaden
Schaepmanstraat 25 - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 395.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1958
  • Woonoppervlakte:
    103
  • Perceeloppervlakte:
    237
  • Inhoud:
    375