Marktplein 18 a, Brummen

€ 375.000,-kosten koper

Wonen in een rijksmonument, maar voorzien van alle gemakken en luxe in het centrum van Brummen. Deze bijzondere lichte maisonnette heeft twee woonlagen, drie slaapkamers, een fietsberging, een groot dakterras van maar liefst 27 m² en een eigen parkeerplaats voor de ingang van het gebouw.

Appartementengebouw:
Het kleinschalige gebouw heeft een representatieve gezamenlijke entree met de brievenbussen, bergingen, de lift en de trap naar de bovengelegen verdiepingen. De privé berging op de begane grond heeft een eigen ingang via de zijkant van het gebouw.

Eerste verdieping:
Ruime hal met trap naar tweede verdieping (er is een nog niet geïnstalleerde traplift aanwezig), toilet met fonteintje,
royale woonkamer die heerlijk licht is door de hoge ramen en het hoge plafond, aan de voorzijde geven openslaande deuren toegang tot het dakterras (27 m²). De open keuken heeft een kookplaat met afzuigkap, een combi-oven, koelkast en een vaatwasmachine. Naast de keuken is een berging.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers (10, 11 en 12 m²). De slaapkamers aan de voorzijde hebben een dakkapel en speelse schuine dakvlakken met een houten dakconstructie die bewust deels in het zicht is gelaten. De badkamer heeft een ligbad, douche en wastafelmeubel. Het toilet zit in een aparte ruimte, bereikbaar vanaf de overloop. Daarnaast is er nog een berging met aansluiting voor de wasapparatuur.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlak wonen 115 m²;
- Inhoud 325 m³;
- Servicekosten € 190,71 per maand;
- De hardhouten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
- Het appartement heeft dak- en spouwmuurisolatie en een energielabel C
- Verwarming en warm water via een HR cv-ketel;
- Eigen parkeerplaats en een privé berging;
- Groot dakterras op de eerste verdieping.

Het voormalige "Logement 't Kromhout" heerst statig over het ruime Marktplein in Brummen, waar de Arnhemsestraat, de Zutphensestraat en de Ambachtstraat tezamen komen.
Karakteristiek voor de kern van Brummen zijn de villa's en herenhuizen die rond de voorlaatste eeuwwisseling gebouwd zijn. veel van deze monumentale woonhuizen staan dan ook op de monumentenlijst.
De oude dorpspomp die nog steeds voor 't Kromhout staat is overigens ook een monument. Aan de achterzijde heeft een aantal appartementen uitzicht op de markante bolhoedtoren van de Oude Kerk die omstreeks het jaar 1400 gebouwd is.

Brummen heeft een sfeervol centrum met winkels en terrasjes, een NS-station en een prachtig buitengebied (bossen en IJsseluiterwaarden). Oude steden als Zutphen, Deventer en Doesburg, maar ook Arnhem, Apeldoorn en autowegen zijn snel en goed bereikbaar.

Voor dit appartement is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN Marktplein 18 a BRUMMEN
Brochure downloaden
Marktplein 18 a - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2004
  • Woonoppervlakte:
    115
  • Inhoud:
    325