G.K. van Hogendorpstraat 68 , Brummen

€ 315.000,-kosten koper

Prachtige halfvrijstaande woning in het hart van het dorp.

Deze charmante halfvrijstaande woning biedt een ideale locatie in het dorp, met een schilderachtig uitzicht op het park recht tegenover en op loopafstand van scholen, winkels en het NS-station. Met een aangebouwde garage en een ruime oprit is dit een unieke kans.

Indeling.
Begane Grond:
Bij binnenkomst de entree/hal, een handige trapkast en een gastentoilet. De lichte woonkamer is uitgebouwd aan de achterzijde, waar tevens een badkamer is gecreëerd. De garage is met spouwmuur uitgevoerd en gemakkelijk binnendoor bereikbaar. De woning beschikt over een dichte keuken.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, met enkele vaste kasten voor voldoende opbergruimte. De overloop biedt nog een extra vaste kast, en de badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

2e verdieping:
Een vlizotrap leidt naar de zolderberging, maar de mogelijkheid bestaat om hier een vaste trap te realiseren. Hier kan een vierde slaapkamer met dakkapel(len) gecreëerd worden, waardoor deze ruimte aan al je wensen kan voldoen.

Algemeen:
Deze woning, gebouwd in 1965, biedt een royale kavel van maar liefst 308m2 en een inhoud van circa 390m3. De beglazing is grotendeels geïsoleerd. Warm water en de verwarming lopen via de CV. De woning is goed bijgehouden, maar kan een update en modernisatie gebruiken. De aantrekkelijke ligging met een prachtig uitzicht over Park 't Goor maakt dit een geweldige kans voor klussers die op zoek zijn naar een mooie en betaalbare woonplek. Kortom een huis met veel mogelijkheden!

Mis deze kans niet om deze unieke woning in het hart van het dorp te bezichtigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen!

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN G.K. van Hogendorpstraat 68  BRUMMEN
Brochure downloaden
G.K. van Hogendorpstraat 68 - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 315.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1965
  • Woonoppervlakte:
    112
  • Perceeloppervlakte:
    308
  • Inhoud:
    390