De Pothof 75 , Brummen

€ 425.000,-kosten koper

***Ruime gezinswoning in Brummen met uitbouw en prachtige tuin***

Welkom bij De Pothof 75 in Brummen, waar ruimte en potentieel samenkomen in deze fijne gezinswoning. De goed verzorgde woning is klaar voor directe intreding en biedt u de kans om naar eigen smaak een huis te creëren dat perfect aansluit op uw persoonlijke stijl en wensen. Bij deze woning is de tuin vergroot door de aankoop van een groenstrook, waardoor u kunt genieten van extra buitenruimte, daarnaast is er een handige achterom.

Indeling.
Begane grond: De uitbouw aan de achterzijde van het huis biedt extra leefruimte en zorgt voor een lichte en ruime woonkamer met directe toegang tot de ruime tuin. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en beschikt over vloerverwarming. De woonkamer is tevens voorzien van een open gashaard.
De inpandige garage is gemakkelijk bereikbaar zonder naar buiten te hoeven. Het dak van de garage is vernieuwd en wordt geleverd met circa 10 jaar garantie. De meterkast is uitgebreid en glasvezel is al aanwezig voor super snel internet.

Eerste verdieping: Op deze etage vindt u momenteel 2 slaapkamers, waarbij de master bedroom is uitgebreid met de voormalige derde slaapkamer, maar het is eenvoudig deze in originele staat terug te brengen door de master bedroom te splitsen waardoor er weer drie slaapkamers te gebruiken zijn. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, bad, toilet en een wastafel.

Tweede verdieping: De zolder is ruim en biedt wasgelegenheid en de cv-opstelling, waardoor het een veelzijdige ruimte is die aan uw behoeften kan worden aangepast met mogelijkheden voor een extra slaap- of werkkamer.

De Pothof 75 is een goed verzorgde woning met potentieel. De woning is direct bewoonbaar maar het biedt ook mogelijkheden om door aanpassingen een persoonlijke en nog comfortabeler leefomgeving te creëren die aansluit op uw persoonlijke wensen. Alle voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand, waaronder een NS-station en scholen.

Het dorp Brummen ligt in een prachtige woon- en leefomgeving. De uiterwaarden van de Gelderse IJssel en de oude bossen van de Veluwezoom omringen het dorp en nodigen uit tot prachtige wandel- en fietstochten. Landgoed Groot Engelenburg met zijn golfbaan ligt op korte afstand vanaf het huis evenals het overdekte zwembad Rhienderoord. De Hanzesteden Zutphen en Deventer, maar ook Arnhem, Apeldoorn en autowegen (A1, 12 en 50) zijn makkelijk en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar.
U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

Aarzel niet om een bezichtiging te plannen en ontdek deze kans op een mooie woonplek in Brummen.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN De Pothof 75  BRUMMEN
Brochure downloaden
De Pothof 75 - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, geschakelde woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1986
  • Woonoppervlakte:
    123
  • Perceeloppervlakte:
    356
  • Inhoud:
    480