De Kamp 1 , Brummen

€ 650.000,-kosten koper

**Prachtige vrijstaande woning met 4 slaapkamers, in rustige buurt en met royaal groen perceel in Brummen!**

Bent u op zoek naar uw droomwoning? Zoek niet verder! De Kamp 1 te Brummen biedt een perfecte mix van comfort, ruimte en rust. Deze woning is goed geïsoleerd, waardoor u kunt genieten van een aangename leefomgeving gedurende alle seizoenen.

Met in totaal 4 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De open keuken is een centrale plek waar iedereen samenkomt, terwijl de bijkeuken met wasgelegenheid en inpandige garage het dagelijkse leven gemakkelijker maken.

Voor degenen die van het buitenleven houden, is er een schuur met houten betimmering, waarin een ruime berging en een leuke zithoek is gecreëerd. Het achterom is handig voor toegang tot de achtertuin. Er is een bron aanwezig en voldoende ruimte om op eigen grond te parkeren. De meterkast is al uitgebreid en voorzien van een 3 fase aansluiting.

Dit huis is niet alleen netjes onderhouden, maar het biedt ook een ideale omgeving voor kinderen, met tal van voorzieningen in de buurt.

Indeling.
Begane grond: entree/hal met meterkast, toilet met fonteintje, zeer ruime woonkamer met aansluitend een open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Bijkeuken met opgang naar een verwarmde/geïsoleerde zolder, ideaal te gebruiken als werkkamer of extra slaapkamer. Inpandige garage met elektrische roldeur.

1e verdieping: Overloop met toegang tot het stookhok en opgang naar de vliering, 3 slaapkamers waarvan de master zeer royaal is uitgevoerd, een badkamer met douche, toilet, bad en wastafel.

Het huis is gunstig gesitueerd met alle voorzieningen en op loop-/fietsafstand van een NS-station en scholen. Het dorp Brummen ligt in een prachtige woon- en leefomgeving. De uiterwaarden van de Gelderse IJssel en de oude bossen van de Veluwezoom omringen het dorp en nodigen uit tot prachtige wandel- en fietstochten. Landgoed Groot Engelenburg met zijn golfbaan ligt op korte afstand vanaf het huis evenals het overdekte zwembad Rhienderoord. De Hanzesteden Zutphen en Deventer, maar ook Arnhem, Apeldoorn en autowegen (A1, 12 en 50) zijn makkelijk en snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

Aarzel niet om een bezichtiging te plannen en ontdek deze geweldige kans in Brummen!

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN De Kamp 1  BRUMMEN
Brochure downloaden
De Kamp 1 - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 650.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1996
  • Woonoppervlakte:
    146
  • Perceeloppervlakte:
    552
  • Inhoud:
    480