Cromhoutstaete bouwnummer 7 0 ong, Brummen

€ 570.000,-vrij op naam

Aan de kruising van de Arnhemsestraat en de Cromhoutstraat, waar voorheen de Aldi gevestigd was, wordt project Cromhoutstaete ontwikkeld. Gevestigd aan de belangrijkste toegangsweg van het dorp met veel monumentale panden. Het project bestaat uit 12 duurzame villa-appartementen verdeeld over twee complexen, beiden drie lagen hoog.

- gebruiksoppervlakte ca. 120 m²
- het appartement beschikt over 2 slaapkamers
- ruim terras ca. 11 m²
- het centrum met alle benodigdheden op slechts 5 minuten loopafstand
- een carport met één privé parkeerplaats per appartement
- optioneel één parkeerplaats per appartement bij te kopen
- de appartementen zijn all-electric met lucht-water warmtepomp, vloerverwarming en mechanische ventilatie voorzien van warmteterugwinning
- optioneel energieneutraal wonen door het maximaal aantal zonnepanelen te laten plaatsen.

Project Cromhoutstaete heeft haar naam te danken aan een mooi stukje geschiedenis. Rond de 19e eeuw omvatte de kern van het plangebied het historische erf van 't Oude Kromhout. De stedenbouwkundige stijl van toen typeert vandaag de dag nog steeds het geheel van de wijk.

Brummen
Gemeente Brummen omvat een aantal fraaie dorp; zelf telt het ruim 8.500 inwoners. Haar natuurlijke ligging zorgt voor een afwisselend landschap: in het westen reiken de bossen tot de bebouwde kom van Eerbeek. Het oosten wordt gevormd door de mooie uiterwaarden en het rivierenlandschap van de IJssel, met daartussen de zo rijkgeschakeerde zogeheten landgoederenzone.

Meer dan 100 rijks- en gemeentelijke monumenten telt de gemeente. Maar ze kent ook de dynamiek van deze tijd: op het gebied van onderwijs, medische verzorging en winkels voor de dagelijkse boodschappen is ze goed voorzien. En sportief kun je je beter niet wensen!
Brummen ligt op slechts 12 km van steden zoals Zutphen en Apeldoorn en ook Doetinchem en Arnhem zijn met de auto snel te bereiken. Naar het westen van Nederland en Duitsland vormen de A50 en de A12 een goede ontsluiting. Brummen beschikt over een NS-station.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
Cromhoutstaete bouwnummer 7 0 ong BRUMMEN Cromhoutstaete bouwnummer 7 0 ong BRUMMEN Cromhoutstaete bouwnummer 7 0 ong BRUMMEN
Brochure downloaden
Cromhoutstaete bouwnummer 7 0 ong - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Koopsom
    € 570.000,- vrij op naam
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2024
  • Woonoppervlakte:
    120
  • Inhoud:
    414