Hoge Bergweg 23 , Beekbergen

€ 1.050.000,-kosten koper

Op riant perceel van 5.170 m² gelegen VRIJSTAANDE VILLA met gastenverblijf, vrijstaande dubbele garage, berging en paardenstal. Het woonhuis is gelegen op een prachtige bosrijke locatie met lange oprijlaan en eigen toegangspoort, privacy gegarandeerd!

De tuin is voorzien van veel verlichting, een aangelegde sproei installatie en een robotmaaier. Een unieke locatie waar genoten kan worden van prachtige natuur en de groene omgeving.

Het woonoppervlak van circa 245 m² is verdeeld in circa 165 m² voor de woning en 80 m² voor het gastenverblijf.
Daarnaast is er 100 m² aan bijgebouwen als schuurtje en paardenstal.

Indeling:
Entree/hal, meterkast, garderobe en toilet met fonteintje. Royale, lichte woonkamer waar de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de bossen. De woonkamer is voorzien van een marmeren vloer (met vloerverwarming), schuifpui naar het terras en een open haard. De afgesloten woonkeuken met een aanrechtblad in hoekopstelling beschikt over diverse inbouwapparatuur te weten een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, oven enz.. Doorloop naar de bijkeuken met achteringang, spoelbak en een vaste kast met opstelling voor de C.V. ketel (Remeha, 2017) en aansluiting voor de wasapparatuur.

Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en twee badkamers. Twee ruime slaapkamers (26 m² en 21 m²) zijn voorzien van vaste kasten. De hoofdslaapkamer beschikt over een loggia en badkamer en suite uitgerust met een luxe ligbad met verlichting en wastafelmeubel. De derde slaapkamer (10 m²) beschikt over een dakkapel over de volle lengte. Tweede badkamer met dakkapel voorzien van een inloopdouche, tweede toilet, bidet en wastafel. De mogelijkheid bestaat om eenvoudig vier slaapkamers te creëren. Ook de etage is voorzien van dezelfde praktische vloer als de begane grond.

Gastenverblijf: circa 80 m²
Entree/hal, garderobe en toilet met wastafel en vaste kast met opstelling C.V. ketel (Remeha, 2019). Woonkamer met open haard, openslaande deuren naar het terras en een open keuken voorzien van een gaskookplaat. Twee slaapkamers en een badkamer uitgerust met een ligbad, douchecabine, wastafel en aansluiting voor de was apparatuur.

Info:
- De gehele begane grond van de hoofdwoning is voorzien van vloerverwarming;
- Het woonhuis is voorzien van een alarminstallatie;
- Het huis is makkelijk in onderhoud door de aluminium kozijnen en Trespa boeiboorden;
- De paardenstal met paddock staat helemaal achterop het perceel 100 meter achter de woning. In de Paardenstal is water aanwezig, elektra kan eenvoudig worden aangelegd, ook te bereiken en stalling aanhangwagen;
- Het gastenverblijf is multifunctioneel voor gasten, B&B of praktijk aan huis;
- in de straat is ook een supermarkt (en brievenbus) aanwezig op het terrein van Landal, ideaal voor de vergeten boodschap;
- De woning is in 1990 gebouwd op de locatie waar een klein '30 jaren huisje stond. De woning is volledig geïsoleerd (behalve de achterdeur) en eenvoudig naar label A te krijgen door het plaatsen van zonnepanelen en een hybride warmtepomp. De vloerverwarming is al aanwezig. Stookt u liever vooral hout? De openhaard in de woonkamer functioneert prima. de buitenhaard is heerlijk voor een lange zomeravond!

Na 33 jaar met veel plezier hier te hebben gewoond is het huis en de tuin te groot geworden. Een mooie kans voor de volgende bewoners om heerlijk te genieten op deze woonlocatie met volledige privacy, maar niet eenzaam gelegen! In de ochtend staan soms de reeën in de tuin, evenals de eekhoorn, vos en andere dieren die langskomen.

Door de centrale ligging in misschien wel de mooiste provincie van Nederland is deze woonlocatie een uitstekende uitvalsbasis als u werkt in steden als Arnhem, Apeldoorn, Deventer of Doetinchem. Maar ook de Randstad en vliegvelden zijn binnen een uur over de A1, A12 en A50 te bereiken. De bushalte richting Apeldoorn en Dieren is op ongeveer 300 meter afstand. Door indeling en afwerking is de woning zeer geschikt om tot op hogere leeftijd te blijven wonen. Beekbergen wordt omringd door de oude bossen van de Veluwe en het coulisselandschap langs de Gelderse IJssel. Kortom, wij bieden u hier een heerlijke woning èn locatie voor rust en ruimte.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN Hoge Bergweg 23  BEEKBERGEN
Brochure downloaden
Hoge Bergweg 23 - BEEKBERGEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 1.050.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1990
  • Woonoppervlakte:
    164
  • Perceeloppervlakte:
    5710
  • Inhoud:
    480