Van Dortmondtstraat 23 , Arnhem

€ 375.000,-kosten koper

Wonen op een heerlijk groene locatie, gunstig gelegen in het Sonsbeekkwartier, tussen de twee mooiste parken van Arnhem in? Aarzel niet en kom kijken!
Bekijk ook de socials van deze woning voor een extra impressie; zoek op de straatnaam met huisnummer.

Deze sfeervolle bovenwoning is in goede staat, heeft 3 slaapkamers en de 2e verdieping heeft een prettige stahoogte van ca. 2,4 m, dus geschikt voor iedereen!

Met een smaakvolle keuken, lichte woonkamer, hoge plafonds met authentieke ornamenten, grote ramen met aluminium kozijnen door het hele huis,
maar liefst 3 slaapkamers en een ruim dakterras met uitzicht op veel groen zit je hier echt op je plek!

Indeling

Via de portiek met Belgisch hardstenen treden betreed je de hal met trap naar de eerste verdieping.
Door de deur bovenaan de trap stap je binnen in de heerlijk ruime en lichte woonkamer met originele ornamenten aan het plafond.
De houten vloer en wit afgewerkte wanden vormen de neutrale basis van de fijne sfeer in de woning.
Aan de voorzijde bevindt zich een extra bijkamer. Deze is voor vele doeleinden geschikt, zoals bijvoorbeeld een speelhoekje, thuiswerkplek of fijne leesruimte. Ook zou hier een toilet gerealiseerd kunnen worden, aangezien het enige toilet van deze woning zich in de badkamer op de tweede verdieping bevindt.

Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich het eetgedeelte dat overgaat in de keuken.

Keuken
De moderne keuken is voorzien van moderne apparatuur.
Het schone metselwerk tegen de achterwand, de zwarte kleur en massief eikenhouten werkbladen geven de keuken extra elan.
De keuken is van alle gemakken voorzien: koelkast, vriezer, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat incl. wokbrander, heteluchtoven en afzuigkap (recirculatie).
Kook je liever elektrisch? Er is al een perilex-aansluiting aanwezig voor bijvoorbeeld inductie koken.
Via de keuken is er toegang tot een praktische provisiekast met voldoende ruimte voor al je voorraad. Hier vinden we ook de cv-combiketel.

Dakterras
Via het eetgedeelte heb je ook toegang tot het ruime dakterras met veel privacy en toch vrij uitzicht op de kenmerkende binnentuinen met veel groen. Uniek voor deze wijk!

Slaapkamer
Via de trap vanuit de woonkamer bereik je de 2e verdieping waar zich 3 fijne slaapkamers en een badkamer bevinden.

De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterkant van de woning en geeft ook weer een heerlijk vrij zicht, zonder directe inkijk van achterburen.
De andere twee slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning. 1 slaapkamer is voorzien van een brede inbouwkast met schuifdeuren.
De andere kamer is ideaal als bijvoorbeeld kinderkamer of thuiswerkplek.

Badkamer
Tot slot hebben we aan de achterzijde een ruime en lichte, maar gedateerde badkamer.
De badkamer biedt ruimte aan een ligbad met whirlpool, aparte douche, wastafel, de aansluiting voor de wasmachine en het enige toilet in deze woning.
Voor de ventilatie hebben we een draai-kiep raam en is er ook een mechanische afzuiger aanwezig. Het dakvenster zorgt voor extra veel licht en ventilatie. Deze biedt tevens toegang tot het dak waar het realiseren van een tweede, groter terras mogelijk is.

Berging
Via een pad langs de buren bereiken we de achterzijde van de woning (recht van overpad). Hier vinden we een houten berging, welk gezamenlijk eigendom is met de onderburen. Handig voor de benodigde bergruimte en het stallen van fietsen.

Bijzonderheden:
- Enige toilet in de badkamer op de tweede woonlaag
- Energielabel E, geldig tot 2033;
- Op de voordeur na geheel voorzien van aluminium kozijnen met isolatieglas;
- Platte dak door de VvE vervangen in 2011;
- Gevels zijn gerenoveerd 2008;
- De VvE is ingeschreven bij de KvK en er is een gezamenlijke opstalverzekering. Onderhoud wordt in overleg uitgevoerd. Er is geen maandelijkse reservering.

Omgeving
De gewilde wijk "Sonsbeekkwartier" bestaat voornamelijk uit grote, deftige herenhuizen welke opgedeeld zijn in boven- en benedenwoningen.
Het middelpunt van de wijk is het Graaf Ottoplein waar een aantal hippe horecagelegenheden zijn gevestigd.
Hier komen de Jacob Cremerstraat, St.-Antonielaan, St.-Peterlaan, St.-Nicolailaan en Staringstraat samen.
De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van winkels, scholen en openbaar vervoer.
Het prachtige groene Sonsbeekpark en Park Klarenbeek bevinden zich beiden op loopafstand en verder zijn ook het centraal station en het gezellige centrum van Arnhem binnen handbereik.
Er zijn diverse uitvalswegen in de nabije omgeving, zoals de A12 en de A50.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt deze website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM Van Dortmondtstraat 23  ARNHEM
Brochure downloaden
Van Dortmondtstraat 23 - ARNHEM
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 375.000,- k.k.
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1909
  • Woonoppervlakte:
    95
  • Inhoud:
    338