Kervelstraat 4 , Apeldoorn

€ 299.000,-kosten koper

OPEN HUIS MAANDAG 19 FEBRUARI VAN 10.00-12.00 UUR
Gezien de grote belangstelling voor deze woning zijn alle kijkmomenten reeds vol gepland. U bent van harte welkom tijdens het Open Huis op maandag 19 februari a.s. van 10.00-12.00 uur. U kunt dan zonder afspraak de woning bezichtigen.

Ruime eengezinswoning van het type 'Drive-in' gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt met tuin op het zuidwesten. De woning is gedeeltelijk voorzien van hardhouten kozijnen en beschikt over een energielabel C.
Opvallend zijn de balkons, een kleine aan de straatzijde en een grote aan de tuinzijde op het zuidwesten.

De woning is gelegen in een fijne buurt op loopafstand van het Mheenpark en winkelcentrum de Mheen. Op fietsafstand is het centrum van Apeldoorn te bereiken. Door de ligging nabij de Deventerstraat zijn de ringwegen en snelwegen ook goed bereikbaar.

Na 46 jaar met veel plezier aan de Kervelstraat te hebben gewoond, wordt de woning nu echt te groot. Er is inmiddels een kleinere seniorenwoning gevonden. De oplevering kan daarom al in mei of juni.

Benieuwd naar de woning? Kom kijken aan de Kervelstraat 4 in Apeldoorn.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, inpandige garage/schuur, toilet en fonteintje, multifunctionele tuinkamer met deur naar de zonnige tuin. Achter in de tuin staat een extra schuur en is een achterom. Vanuit de hal gaat de trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
In het midden van de woning bevindt zich de trap en een inbouwkast/werkhoek. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd met balkon en gashaard (eenvoudig weer een houtkachel van te maken). Aan de achterzijde de woon-/eetkeuken in hoekopstelling met toegang tot het ruime balkon/terras gelegen op de middag en avondzon.
Afgelopen jaar is er een nieuw, groot zonnescherm geplaatst. De inbouwkeuken uit 2009 is voorzien van alle gewenste apparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en een magnetron.

2e verdieping:
Overloop met inbouwkast en C.V. opstelling. Aan de achterzijde een grote slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers). Dit is eenvoudig weer terug te brengen. Vanaf de overloop toegang tot de inpandige badkamer voorzien van grote inloopdouche, wastafel, 2e toilet en aansluiting voor de wasapparatuur. Aan de voorzijde van de woning is een ruime 2e slaapkamer voorzien van inbouwkast.

Info:
- Mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein aan de voorzijde, de inpandige garage is deels bij de tuinkamer getrokken maar eenvoudig weer aan te passen;
- C.V. ketel van het merk Remeha uit 2018;
- Elektrisch zonnescherm;
- Geheel dubbel glas en muurisolatie;
- 2 grote balkons;
- nieuwe groepenkast en glasvezelkabel;
- tuin met achterom en 2 bergingen;
- Woonoppervlakte van ca. 129 m²;
- Perceel van 139 m².

Vraagprijs: € 299.000,-- k.k.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN Kervelstraat 4  APELDOORN
Brochure downloaden
Kervelstraat 4 - APELDOORN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 299.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1969
  • Woonoppervlakte:
    129
  • Perceeloppervlakte:
    139
  • Inhoud:
    460